Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajații Agenției Europene a Medicamentului mai bine demisionează decât să se mute la București. Sondaj intern înainte de relocarea de la Londra

Publicat

casa poporului palatul parlamentuluiBucureștiul, Sofia și Varșovia sunt orașele în care angajații Agenției Europene a Medicamentului nu vor să se mute, în eventualitatea în care instituția s-ar muta într-unul dintre acestea, de la Londra (după Brexit).  Cel puțin așa rezultă dintr-un sondaj intern citat de site-ul Politico. Nouă din zece angajați ai agenției au spus că mai degraba și-ar da demisia decât sa se mute într-unul dintre cele trei orașe.

Potrivit sondajului, cei mai mulți angajați ai agenției, adică 81%, ar prefera Amsterdam, Barcelona, Viena sau Milano. În schimb, orașele din estul Europei se situează pe ultimele locuri. Varșovia e dorită de doar 10 la sută din angajați. În București s-ar muta doar 8 procente, iar pe ultimul loc în preferințele angajaților se află capitala Bulgariei. Rezultatele acestui sondaj – realizat printre cei aproximativ 900 de salariați – nu fac parte din criteriile oficiale care vor sta la baza deciziei de relocare, dar Comisia Europeana vrea să evite orice posibila întrerupere a activității Agenției din cauza unui număr mare de angajați care ar refuza să se mute.

19 orașe europene au depus dosare pentru găzduirea Agenției Europene a Medicamentului, instituție care se va muta de la Londra după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Sursa: radio europafm

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax