Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Atenţionare pentru evitarea aglomeraţiei la ghişee în perioada concediilor în străinătate: Solicitaţi din timp eliberarea paşapoartelor

Publicat

Reprezentanţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Alba reamintesc albaiulienilor care doresc să călătorească în perioada Sărbătorilor de Paște ori doresc să plece în concediu, la vară, să se adreseze din timp acestuia, pentru a evita aglomeraţia şi a beneficia de actele necesare.

Mesajul a fost transmis luând în considerare experienţa anilor trecuţi când, la ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple s-au creat aglomerări în perioada sărbătorilor de Paşte si a sezonului estival.

Şeful serviciului, comisar-şef Andrei Draschan, îndrumă cetăţenii judeţului care îşi planifică să călătorească în străinătate în decursul acestor perioade, să solicite din timp eliberarea documentelor de călătorie.

Termenul de eliberare a paşaportului simplu electronic este de 14 zile calendaristice, iar taxele pentru obţinerea acestui document sunt în valoare de 244 lei (costul paşaportului) şi 32 lei (taxa consulară), ambele încasându-se la CEC Bank.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii pot suna la numărul de telefon 0258/810.640, interior 802 sau se pot deplasa la sediul serviciului, situat în Alba Iulia, Piaţa Iuliu Maniu, nr. 14A.

Mai multe informaţii, aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax