Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Biroul parlamentarilor Olar şi Pereş din Câmpeni, obiect de dispută cu administraţia locală

Publicat

Biroul Parlamentar al deputatului Corneliu Olar şi al senatorului Alexandru Pereş, din Câmpeni funcţionează într-un spaţiu construit ilegal, după cum susţine primarul Ioan Călin Andreş. Edilul şef din Câmpeni se gândeşte să demoleze construcţia, însă mai aşteaptă un răspuns de la proprietar, Corneliu Olar.

Cei doi parlamentari PD-L împart o cabană moţească în oraşul Câmpeni – pe post de punct de lucru -, construită pe terenul oferit de administraţia publică locală. Aceasta este obligată prin lege să pună la dispoziţia organizaţiilor de partide sau parlamentarilor, gratis sau contra unor remuneraţii lunare, terenuri sau clădiri.

Au trecut trei ani de când a fost ridicată cabana, iar deputatul Olar se încăpăţânează să nu respecte clauzele contractuale încheiate la preluarea terenului, în care se menţionează că trebuie să plătească anual o chirie de 2.700 de lei, Primăriei. Edilul din Câmpeni, Ioan Călin Andreş, susţine că l-a somat pe parlamentar în mai multe rânduri să se achite de datorii, însă nu a primit nici un răspuns din partea acestuia. Cele două părţi au ajuns cu această problemă în instanţă, iar lucrurile sunt tărăgănate de ani buni.

Mai mult, conform edilului şef din Câmpeni, deputatul Olar a ridicat construcţia fără autorizaţie de la Primărie, în consecinţă nici nu a plătit impozitul pe clădire în cei trei ani.

Edilul vrea să demoleze construcţia, dar nu doreşte să-i fie interpretată greşit acţiunea, drept una politică, având în vedere că este liberal.

În apărarea sa, deputatul Olar a spus că totul este o chestiune politică şi că, de fapt, primarul Andreş încearcă să elimine un potenţial contracandidat la Primăria Cîmpeni, la viitoarele alegeri locale. „Primăria trebuia să-mi pună la dispoziţie o locaţie pentru Biroul parlamentar, însă, dacă nu au avut, am căzut de acord să-mi dea un teren, unde am construit o căsuţă moţească din lemn, în faţa căreia am ridicat şi statuia lui Avram Iancu”, a declarat acesta.

Potrivit deputatului, oamenii din oraşul Câmpeni îl întreabă adesea dacă va candida la Primăria oraşului şi se gândeşte chiar să o facă, dacă actualul edil va întreţine starea conflictuală pe problema biroului parlamentar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cornel

    duminică, 23.01.2011 at 13:05

    Cine sa voteze pe hotul si tradatorul asta de OLAR doar motii n-or fi prosti sa voteze un tradator de neam si tara . Rastignitil pe ticalosul asta de OLAR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax