Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Calvarul șoferilor care tranzitează DN1, între Alba Iulia și Aiud se va încheia. Termenul final al lucrărilor este sfârșitul lunii octombrie

Publicat

Conducerea Companiei Naționale de Drumuri a binevoit să răspundă vineri solicitărilor noastre de a ne informa cu privire la stadiul lucrărilor efectuate pe DN1, între Alba Iulia și Aiud, cele care încurcă traficul rutier de mai bine de trei luni. Răspunsul directorului general CNADNR, Mircea Pop a fost însă cât se poate succint: lucrările se vor finaliza la sfârșitul lunii octombrie.

Coloanele de mașini care se formează zilnic la ieșire din Alba Iulia și care continuă până aproape la intrare în municipiul Aiud au devenit o obișnuință pentru participanții la trafic.

Cu nervii întinși la maxim, șoferii se întrebau cât mai pot dura aceste lucrări de asfaltare și de ce, așa cum ar fi normal, utilajele nu intervin noaptea, pentru a nu mai disturba deplasarea autovehiculelor la orele cele mai intens circulate.

Contactați prin e-mail reprezentanții CNADNR, prin vocea directorului general Mircea Pop, au răspuns, succint, la solicitările noastre: „Pe sectorul de drum DN1, km 285+160-406+176, între Alba Iulia și Aiud, sunt executate lucrări de straturi bituminoase subțiri, termenul de finalizare al acestora fiind sfârșitul lunii octombrie”.

Așadar, dacă declarațiile CNADR vor coincide cu stadiul șantierului de la Alba Iulia, șoferii care tranzitează frecvent acest tronson de drum trebuie să știe  că deranjul provocat de aceste lucrări se va încheia în mai puțin de două săptămâni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. marius

    sâmbătă, 20.10.2012 at 08:58

    In mod normal ar trebui sa te bucuri cand se reabiliteaza drumurile dar…nu cu bataie de joc. In fiecare zi pierd minim 2 ore in coloanele de masini generate de proasta organizare a santierului. Nu mai reiau problema acelor santuri ramase in urma scoaterii bump-erelor si care au produs deja o tamponare la Santimbru fabrica. Nu inteleg ce fel de asfaltare e aceasta: se pune criblura peste care se toarna un strat de smoala- totul are maxim 1 cm grosime si nu cred ca va tine pana in primavara. Nu cred ca se justifica in vre-un fel acest gen de lucrare mai ales la temperaturile de acum. In tarile cu sapunul deja descoperit nu am intalnit o asemenea situatie, niciodata. Un alt aspect extrem de deranjant este zgomotul rotilor pe acest „asfalt”. Efectiv te scoate din masina. Oare conceptii privind comfortul in trafic este necunoscut de autoritati? Eu consider aceasta „reabilitare” o bataie de joc, o imensa desconsiderare a cetateanului si… o sursa pentru pusculita vre-unui politician/partid etc. Dupa de ce pleaca „constructorii” noi vom ramane ceva timp cu lucrarea de mantuiala facuta, cu discomfortul zgomotului produs de roti. Imi pare rau ca nu stim protesta ca grecii.

  2. cipikao

    sâmbătă, 20.10.2012 at 23:23

    Nu stim protesta ca si grecii pentru ca nu suntem ca ei.Din pacate ci cancelarul german a calcat prin tara noastra si nu am stiut sa iesim in strada sa-i aratam nemultumirea pe care o avem fata de cel pe care ea il sustine ca presedinte la noi in tara.asa ca bine merci a fost tot timpul cu zambetul pe buze.In ce priveste asfaltarea e clar ca pusculita multora se va umple in urma acestei lucrari de mantuiala care clar nu aduce nici un confort in plus in trafic ci dimpotriva.Asta e tara pe care o meritam!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax