Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cine era tânărul care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier de marţi noapte, de la intrare în Alba Iulia. Postarea șocantă de pe contul său de Facebook

Publicat

Cristian Crisan accident Alba Iulia Tânărul în vârstă de 25 de ani care și-a pierdut viața, în noaptea de luni spre marți, după ce a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un camion, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, se numea Cristian Crișan și era șofer profesionist. 

Tânărul din Oiejdea a absolvit Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia și urma să împlinească, în luna august, 26 de ani. În trecut, acesta a distribuit pe pagina de Facebook mai multe postări legate de șoferii profesioniști.

Una dintre ele avea mesajul: „Dacă într-o zi pasiunea mea o să mă ucidă, să nu plângeți pentru că eu în acel moment o să zâmbesc!”, alături de o fotografie a unui TIR.

Ironia cruntă a sorţii a făcut ca tânărul să-şi piardă viaţa pe şosea, mașina acestuia lovindu-se frontal de un camion.

 

crsn crst 2 „Cristi off ce jale ai lăsat în urma ta. Alături de ingeri … alături de Sumnezeu … sufletul este în rai … ai plecat mult prea devreme de pe această lume … ți-ai lăsat părinții și sora, care te-au iubit. O durere mare … păcat … Dumnezeu să te odihnească în împărăția cerului”, a fost mesajul scris de unul dintre prietenii săi, marți, pe rețeaua de socializare Facebook după ce acesta a aflat de tragedia de la intrarea în Alba Iulia.

„Dumnezeu să te ierte fratele meu scump și drag, de ce ai plecat așa devreme de lângă noi frate, de ce? Nu e drept, poate așa a vrut Bunul Dumnezeu să te aibă mai repede lângă el. Mi-e inima ruptă în două de durere, nu pot să cred nici acum că ne-ai părăsit așa devreme, hai înapoi te rog din suflet, nu ne părăsi așa devreme!!!”, a scris un alt prieten al tânărului.

“Nu îmi vine să cred nici acum…”, „Viaţa asta e de multe ori nedreaptă… era un băiat extraordinar”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte… mult prea repede ai plecat, prieten drag”, sunt alte mesaje postate pe Facebook de prietenii tânărului.

Din primele cercetări ale Poliţiei, el ar fi adormit la volan, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, pe DN1, în dreptul podului peste râul Sebeş, marţi noaptea, la ora 1.39. A ajuns pe contrasens cu autoturismul proprietate personală pe care îl conducea, un Volkswagen Bora şi s-a lovit frontal de o autoutilitară ce transporta produse alimentare. Era condusă regulamentar, de un şofer de 51 de ani din Deva, care nu a mai putut evita impactul.

Autoturismul s-a „făcut praf” în urma impactului violent. Pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru descarcerare. La câtva timp după accident, a fost constatat decesul tânărului şofer.

Citește și

 


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax