Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Circulația rutieră rămâne ÎNCHISĂ pe DJ107C, zona Vinţu de Jos. Probleme cu exproprierile pentru construcţia pasajului de cale ferată. Rute ocolitoare

Publicat

trecere cale ferata Constructorul pasajului căii ferate de la Vinţu de Jos anunţă că DJ 107C este în continuare blocat în zona trecerii la calea ferată. Motivul este reprezentat de „probleme apărute la exproprieri”.

Din cauza problemelor apărute la exproprierile din zona Vințu de Jos, expropieri necesare pentru continuarea construcției pasajului căii ferate, DJ 107C este în continuare închis la km 23+450.

Traficul rutier este deviat pe rutele ocolitoare: DN 1 – Sebeș – DN 7 – DJ 705B – Pianu de Jos sau DJ 107C – DJ 705B – DN 7 – Cugir.

Rugăm participanții la trafic să înțeleagă necesitatea efectuării lucrărilor și să respecte semnalizarea rutieră galbenă instituită pe întregul sector de lucru”, au transmis reprezentanții antreprenorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax