Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Condamnaţi pentru ultraj şi furt, recuperaţi de poliţişti. Doi bărbaţi care au de executat pedepse cu închisoarea au ajuns la Penitenciarul Aiud

Publicat

Poliţiştii din Aiud şi Sebeş au identificat şi reţinut doi bărbaţi care au de executat pedepse cu închisoarea pentru infracţiuni de ultraj, respectiv furt calificat. Cei doi au ajuns la Penitenciarul Aiud.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Aiud l-au identificat pe M.L. (39 de ani), din Aiud. Pe numele acestuia, Judecătoria Aiud a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru  comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept al cuţitului.

La Sebeş, oamenii legii l-au reţinut pe J.I. (35 de ani), pe numele căruia Judecătoria din oraş a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Cei doi au fost transportaţi la Penitenciarul de Maxima Siguranţă  Aiud, pentru executarea pedepselor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax