Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Copil de 10 ani, lovit de o maşină la Cîmpeni, după ce a vrut să treacă strada prin loc nepermis

Publicat

Un copil de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost acroşat de un autoturism, pe strada Revoluţiei 1848 din Cîmpeni. Minorul a vrut să treacă strada în fugă şi pe loc nepermis.

Accidentul a fost anunţat la poliţie miercuri, la ora 19.45. Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că D.C.L., de 41 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluţiei 1848, l-a acroşat pe un minor în vârstă de 10 ani, care era angajat în traversarea carosabilului, în fugă, prin loc nepermis şi fără se asigure.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportat la spitalul din Câmpeni, însă nu a rămas internat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax