Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere, de 1 Iunie şi Rusalii. Unul dintre conducătorii auto opriţi în trafic avea alcoolemie de 1,16 şi nu deţinea permis

Publicat

actiune politia 2 Mai mulţi şoferi sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba, după ce au fost prinşi în trafic, în minivacanţa de 1 Iunie şi Rusalii,la volanul unor maşini, sub influenţa alcoolului. Doi dintre ei aveau alcoolemie de peste o mie în aerul expirat, iar un tânăr nu avea nici permis.

Joi, 1 iunie, în jurul orei 21.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Crăciunelu de Jos, l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri, 2 iunie, în jurul orei 16.10, pe strada Crinului din Teiuş, poliţiştii rutieri l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, în jurul orei 23.50, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe Bd. Transilvaniei din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, 3 iunie, în jurul orei 21.10, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, prin municipiu, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, 5 iunie, în jurul orei 7.45, pe strada Ion Creangă din municipiul Aiud, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate aceste situaţii, faţă de conducătorii auto, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot duminică, în jurul orei 14.40, poliţiştii Postului de Poliţie Ciugud l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax