Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Daniel Zdrânc (PSD Alba), numit de Tudose vicepreședinte al ANRSC. Are atribuții cu rang de secretar de stat

Publicat

YouTube video

Daniel Zdrânc, consilier județean al PSD Alba, a fost numit, în funcția de vicepreședinte al  Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), funcție cu rang de subsecretar de stat.

DECIZIE privind numirea domnului Daniel Liviu Zdrânc în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităti Publice.

„Cred că am o experiență destul de bogată având în vedere că am fost și consilier local și consilier județean, lucrez și în cadrul Agenției Teritoriale Centru de ceva timp, în ceea ce privește serviciile comunitare de utilități publice am fost proaspăt numit vicepreședinte al ANRSC. Sper să fac o treabă bună și în special în județul Alba vreau să văd și să încerc să fac niște lucruri bune în ceea ce privește apa, canalizarea, salubrizarea, lucruri pentru care m-am luptat de-a lungul timpului” a decloarat Daniel Zdranc pentru Alba24.ro.

Având în vedere propunerea formulată de viceprim-ministrul, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, prin Adresa nr. 140.782 din data de 16 noiembrie 2017 şi înregistrată la Cabinetul Prim-Ministrului cu nr. 5/7.646 din data de 16 noiembrie 2017,

În temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 16 alin. (1) din Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Articol unic. —începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Daniel Liviu Zdrânc se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.” scrie în Monitorul Oficial.

Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – A.N.R.S.C. este instituție publică de interes national, cu personalitate juridică, ce funcționează în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, Admistraţiei Publice şi Fondurilor Europene și are ca scop reglementarea și monitorizarea la nivel central a activităților din domeniul serviciilor comunitare de utilități publice aflate în atributiile sale, în conformitate prevederile Legii nr. 51 din 2006, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Zdrânc este consilier județean și a fost șeful Agenției la Nivelul Regiunii Șapte în cadrul ANRSC.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax