Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi bărbaţi din Alba, găsiţi morţi în împrejurări suspecte

Publicat

padure

Oamenii legii au fost alertaţi luni printr-un apel telefonic cu privire la faptul că un tânăr a fost găsit spânzurat într-o pădure din Zlatna. Totodată, marţi a fost găsit cadavrul unui bărbat în zona Colonia peste Mureş, din Ocna Mureş.

La faţa locului s-a deplasat echipa din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna, care în urma efectuării cercetării la faţa locului, respectiv într-o pădure situată în locul numit ”Tilie”, a identificat cadavrul unui localnic, de 31 de ani, care era spânzurat cu o sfoară de creanga unui arbore.

Trupul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul.

În ceea ce priveşte bărbatul decedat din Ocna Mureş, acesta avea vârsta de 52 de ani şi a fost găsit, marţi, în jurul orei 5.00 dimineaţa, culcat lângă un stâlp de la reţeaua electrică, cu faţa lipită de sol şi prezenta leziuni la nivelul feţei.

Cadavrul a fost depus la morga fostului Spital oraşenesc Ocna-Mureş în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care a intervenit decesul.

Cercetările continuă în ambele cazuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax