Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi minori de 15 ani şi un tânăr de 22 de ani din comuna Gârbova, cu dosar penal pentru furt. Au sustras bunuri dintr-o gospodărie

Publicat

scule4 Trei tineri din Gârbova, doi dintre ei minori sunt cercetaţi pentru furt după ce au sustras bunuri dintr-o gospodărie din comună. Au intrat în curtea unui localnic şi “s-au servit” cu o motocositoare, o drujbă, o bormașină şi truse cu scule.

Poliţiştii Postului de Poliţie Gârbova le-au identificat joi pe persoanele bănuite de comiterea unui furt din locuinţă reclamat în 10 noiembrie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 8/9 noiembrie, B.I.D., de 22 de ani, din comuna Gârbova, împreună cu doi minori de 15 ani, din aceeaşi comună, profitând de faptul că poarta unei locuinţe din comună a fost lăsată neasigurată, au pătruns în curte şi au sustras o motocositoare, o drujbă, o bormașină precum şi truse cu scule a căror valoare a fost estimată de păgubit la suma de 3.100 de lei.

Bunurile sustrase au fost depozitate de persoanele bănuite de furt la domiciliul lor, loc din care au fost recuperate de către poliţişti.

Faţă de cei trei tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dumitre

    marți, 06.01.2015 at 14:33

    Va rog NU MAI PUBLICATI FOTOGRAFII CARE NU SUNT DE LA FURTUL COMIS.
    Spre exemplu in cazul de sus,fotografia nu coincide cu cazul real, o fi din alt furt dar
    nu din cel despre care se scrie.

    Va multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax