Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drumul comunal Stremţ-Cetea-Benic a trecut în categoria de drum judeţean. Va fi reabilitat de Consiliul Judeţean

Publicat

Drumul comunal Stremţ-Cetea-Benic, care se află în prezent într-o stare foarte degradată, din cauza lipsei de fonduri a primăriilor de care aparţine, a trecut în administrarea Consiliului Judeţean Alba şi va fi reabilitat de către acesta. Proiectul de hotărâre privind această modificare a fost aprobat joi, în şedinţa Consiliului Judeţean.

Consiliul Judeţean Alba a aprobat joi modificarea statutului drumului comunal DC 77, Stremţ-Cetea-Benic, la cel de drum judeţean. Este vorba despre cei 7,5 km de drum care leagă localităţile Stremţ şi Galda de Jos, care, în prezent, se află într-o stare foarte proastă, din cauză că primăriile care ar trebui să îl întreţină (Stremţ şi Galda de Jos) nu au fondurile necesare reabilitării şi întreţinerii acestui drum.

Circulaţia se desfăsoară în condiţii dificile pe acest tronson, frecventat în principal de populaţia din cele două comune şi satele aparţinătoare şi de agenţii economici din zonă. Modernizarea drumului este esenţială în zonă, atât pentru creşterea economică şi a nivelului de trai al populaţiei locale.

Odată cu trecerea acestui drum în categoria de drum judeţean, Consiliul Judeţean poate aloca surse de finanţare pentru lucrări de reabilitare şi modernizare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax