Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Echipa de pentatlon de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” pe locul V la Olimpiada Națională a Sportului Şcolar

Publicat

WP_20150509_005 În perioada 8-9 mai, Iașul a găzduit etapa națională a competiției de pentatlon din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar. Echipa de pentatlon din Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” constituită din elevii Bogdan Hojda (XI A), Flavius Curticăpean (XI D), Alexandru Marin (XII B), Octavian Ciocan (XII B) și Andrei Sima (XII C), antrenată de către profesorul Sorin Secăreanu, a reprezentat și la ediţia a III-a,  județul Alba.

În cadrul acestei ediții au obținut un total de 1714 puncte, poziționându-se pe locul V în clasamentul final.

Sportivii colegiului militar albaiulian s-au întâlnit, la această etapă finală, cu cinci licee cu program sportiv, dar și cu elevii colegiului național militar prahovean.

(P)  Adidasi alergare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Pentatlonul este o competiție complexă ce vizează capacitatea motrică a sportivilor și presupune alergare de viteză (60 m), săritură în lungime cu elan, aruncarea mingii de oină, aruncarea greutății și alergare de rezistență (800 m), probe care fac parte și din întrecerea sportivă între cele trei colegii naționale militare, respectiv Olimpiada de vară a sportului militar liceal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax