Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

„Fascinanta lume a tăului fără fund”: Descoperă aria protejată ROSCI Băgău

Publicat


În perioada 1 mai, 2013 – 30 iunie, 2013, Asociația Bios în parteneriat cu Asociația Biounivers implementează proiectul „Fascinanta lume a tăului fără fund”, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin Programul Spații Verzi, 2013 – componenta Arii Naturale Protejate. Scopul acestui proiect este creşterea nivelului de informare şi de acceptare în rândul locuitorilor comunei Lopadea Nouă şi a publicului larg, cu privire la aria protejată ROSCI Băgău.

Obiectivele acestui proiect sunt:

– Amenajarea unui traseu tematic recreativ – educaţional în aria protejată ROSCI Băgău – “Băgău – Regatul broscuţelor”, cu rol de a introduce vizitatorii în lumea minunată a naturii.

– Promovarea ariei protejate şi a traseului tematic prin organizarea unor excursii ghidate, concurs cu tema ariei protejate, distribuirea de pliante şi amplasarea panourilor de informare.

Grupul țintă vizat de acest proiect îl reprezintă localnicii comunei Lopadea Nouă, și vizitatorii/turiștii acestei zone  iar rezultatele proiectului sunt următoarele :

1 traseu tematic cu titlul/tema “Băgău – Regatul broscuţelor”;

3 panouri de informare, 400 de pliante

2 excursii ghidate pe traseul tematic,

1 concurs cu tema ariei protejate


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Cutremur în Vrancea, vineri dimineața. Unde a fost resimțit și ce magnitudine a înregistrat seismul

Publicat

c

Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 02:11, în judeţul Vrancea, la adâncimea de 129 de kilometri. Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Nehoiu (41 km), Odobeşti (52 km), Covasna (52 km), Buzău(54 km) şi Râmnicu […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Klaus Iohannis și Dan Barna își înregistrează vineri candidaturile la Președinție, la o zi după Viorica Dăncilă

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis îşi depune vineri la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Și liderul USR, Dan Barna, va merge în aceeași zi la BEC pentru a se înscrie în cursa pentru Cotroceni. Iohannis merge vineri, la ora 12.00, la Biroul Electoral Central, pentru a-şi înregistra candidatura pentru al doilea mandat şi va fi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Incendiu generalizat la o stivă de baloți de paie, la Petrești. Pompierii din Sebeș au intervenit cu două mașini

Publicat

Un incendiu generalizat a izbucnit joi noapte la o stivă de baloți de paie din Petrești. Garda de Intervenție Sebeș s-a deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere a incendiilor, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.  Potrivit acestora, nu există victime. Incendiul nu a prezentat risc de extindere.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Povestea unui tânăr artist din Alba Iulia, spusă de IQads. Adi Veg a renunțat la arhitectură pentru a deveni meșteșugar în piele

Publicat

Povestea artistului Adi Veg o poți cunoaște cel mai bine în atelierul său din centrul vechi al orașului Alba-Iulia unde produce cu propriile mâini și cu mult talent adevărate bijuterii din piele: gențile, portofelele, curelele și multe altele.  IQads, o platformă dedicată industriilor de comunicare și creative, i-a dedicat un articol complex, pe care îl […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate