Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie acroșată pe trecerea de pietoni de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. A fost dusă la spital

Publicat

Accident pe trecerea de pietoni dintre Stadion și Bazinul Olimpic din Alba Iulia, duminică seara. Din primele informații, se pare că o femeie a fost lovită de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze strada. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Alba. Deocamdată nu se cunoaște starea acesteia.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Alba, cauza posibilă a accidentului este neacrodarea de prioritate unui pieton pe trecerea de la Bazinul Olimpic. Femeia, în vârstă de 59 de ani, a fost transportată la spital, conștientă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    duminică, 29.10.2017 at 20:28

    Nu vad utilitatea acelei treceri de pietoni. Nici macar nu este in drept cu bazinul olimpic, deci practic nu ajungi niciunde daca traversezi pe acolo. Fapt pentru care ar trebui desfintata astfel incat toti oamenii sa traverseze putin mai sus, pe la semafor. Si neaparat facuta o trecere ceva mai jos pentru caminele studentesti, caz in care ar trebui mutat semaforul care exista acum, cu trecere cu tot, mai sus, la intersectia B-dul rep. cu Str. Vasile Alecsandri. Dar autoritatea locala nu gandeste ci construieste! Treceri inaltate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax