Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Unirea Alba Iulia – FC Maramureș, 2-2. Alb-negrii au ratat victoria la Baia Mare, după ce au condus cu 2-0, la pauză

Publicat

Unirea Alba Iulia a remizat sâmbătă, la Baia Mare, în compania formației FC Maramureș, echipă pe care a condus-o cu 2-0 la pauză, grație reușitelor lui Bogdan Bucurică și Silviu Mureșan. Unirea  a arătat o altă față după pauză, când a avut o singură ocazie, iar băimărenii s-au jucat cu ocaziile, punându-l la treabă în repetate rânduri pe Pascal. Autogolul lui Bumbac și eurogolul lui Roman i-au făcut pe elevii lui Romulus Buia să smulgă o remiză.

Formația antrenată de Stelian Gherman a pierdut două puncte mari în economia campionatului, sâmbătă la Baia Mare, într-o partidă ce a semănat pe alocuri cu cea de la Severin. Bogdan Bucurică a deschis scorul în minutul 25 cu un șut din careu, iar Silviu Mureșan a dublat avantajul Unirii din centrarea lui Oară.

În repriza a doua, uniriștii au cedat posesia băimărenilor, care au tras primul semnal de alarmă când au avut un gol anulat pe motiv de offside.  În minutul 66, Bumbac a împins balonul în propria poartă, pentru ca în minutul 74 Alin Roman de la FC Baia Mare să restabilească egalitatea.

Pe finalul jocului, doar intervențiile lui Pascal și ale francezului Yamoudou Camara au făcut ca tabela să rămână 2-2.

Iată cele două distribuții:

FC Maramureş: Bota (cpt.) – Oltean, Hodor, Istofor, Duruş – Achim, Fritea, Poiană, Roman – Dragoş, Gego. Rezerve: Lovasz – Gherman, Filip, Urs, V. Pop, Deac, Negrea. Antrenor: Romulus Buia.

Unirea: Pascal (cpt.) – Potopea, Bumbac, Camara, Bâlu – Cornea, Petcuţ, Mureşan, Bucurică – Oară, Pleniceanu. Rezerve: Lasc – Schuller, Militaru, Pistol, Pecarov, Oprea, Ciofu. Antrenor: Stelian Gherman.

Didă: ”În repriza a doua, nu am existat pe teren”

Oficialii Unirii sunt supărați din cauza rezultatului înregistrat în jocul de la Baia Mare, însă, raportat la situațiile ratate de gazde, ”alb-negrii” ar trebui să se mulțumească cu un punct obținut în confruntarea de sâmbătă. ”Am avut jocul în prima repriză, asta este, nu se concentrează, sunt supărat. În repriza a doua, nu am existat pe teren, cu excepția ocaziei lui Oară”, a declarat președintele executiv al Unirii, Ioan Didă.

Privind lucrurile din perspectiva în care conducerea clubului anunța că obiectivul echipei este evitarea retrogradării, atunci Unirea este în grafic și acest punct este mulțumitor, în condițiile în care Alba nu ar fi condus cu 2-0.

Stelian Gherman: ”Păcăt că nu am luat cele trei puncte”

Supărat de  faptul că echipa a obținut doar o remiză, Gherman spune că trei puncte l-ar fi încântat. Acesta nu consideră că echipa lui a cedat în a doua repriză, ci doar faptul că presiunea și-a pus amprenta asupra evoluției elevilor săi. ”Păcat că nu am luat toate cele trei puncte, pentru că am condus cu 2-0. Sperăm să nu repetăm greșelile și să le corectăm. Nu a fost o cădere în repriza a doua. Presiunea crește odată cu locul din clasament”, a declarat antrenorul Unirii, Stelian Gherman.

Bogdan Bucurică a înscris la Baia Mare al treilea gol de la revenire, însă, din păcate pentru fundașul stânga, Alba a obținut doar remiza. ”Ne bucurăm pentru el. Ar fi fost frumos să rămână cu gol de trei puncte. A fost un punct muncit. Din păcate, doar neglijența a făcut să nu câștigăm”, a încheiat Gherman.

Unirea Alba Iulia a acumulat 15 puncte, iar în runda următoare Stelian Gherman nu va putea miza pe Bumbac, deoarece apărătorul albaiulienilor va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax