Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA. Dorin Nistor, candidatul pentru Primăria Sebeș: „Este ziua în care în urne ne punem fiecare speranță într-un mâine mai bun”

Publicat

IMG_8487 Secțiile de vot au fost deschise și la Sebeș, începând cu primele oare ale dimineții. Printre politicienii care au ajuns la vot a fost şi candidatul la Primăria municipiului, Dorin Nistor. Acesta a venit la secția de la Școala Generală din Lancrăm, în jurul orei 12.30, însoțit de soție. 

„N-am pus o ștampilă în dreptul unui candidat sau al unui partid. Am pus cu inima deschisă și speranța semnul „egal” între toți locuitorii Șebeșului, ai Răhăului, Lancrămului și Petreștiului.

Am votat pentru fiecare stradă, loc de joacă, spital, școală, pentru toți cei pe care îi am alături, dar și pentru cei care, indiferent de ce vor alege, își doresc să le fie mai bine acasă. Cred că asta nu este ziua unei încercări politice, ci este ziua în care în urne ne punem fiecare speranță într-un mâine mai bun”, a declarat Dorin Nistor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax