|

FOTO AUTOSTRADA Sebeș-Turda. Șeful CNAIR: Loturile 3 și 4 vor fi date în folosință la finalul anului

collageausÎn această săptămână, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță, a declarat pentru revista Capital faptul că „în urma inspecţiilor de pe şantierele aflate în execuţie şi a datelor pe care le am la această oră, pot spune că la finalul anului vor fi date în folosinţă loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Sebeş-Turda şi lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva”.

„Până la încheierea sezonului în construcții au mai rămas aproximativ 3 luni de zile, timp în care domnul director consideră că lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva va ajunge de la un stadiu fizic de aproximativ 65%, acumulat în ultimii 3 ani, la un stadiu de 100%, pentru a putea fi dat în folosință.

Pe acest lot de autostradă există o serie de probleme încă nerezolvate, cum ar fi relocarea unor stâlpi de curent care se află pe aliniamentul autostrăzii sau a unor conducte. În plus, lucrările în zona vestitului „deal cu lilieci” sunt încă într-un stadiu incipient, derulându-se încă investigații pentru a definitiva soluția tehnică ce urmează a fi pusă în operă. Sunt și alte puncte critice, precum lucrările de consolidare din zona carierei de la Bretea Mureșană, execuția debleului și viaductului Brănișca dar și finalizarea nodului Șoimuș.

Simplu spus, volumul de muncă foarte mare și provocările tehnice din „dealul cu lilieci” fac imposibilă deschiderea lotului dintre Ilia și Șoimuș în acest an. Declarațiile domnului Ioniță sunt mincinoase și iresponsabile!”

21740404_831280933712582_7606720491953915854_nPentru o informare corectă, realistă și completă, am atașat la acest mesaj un tabel cu toate loturile de autostradă în execuţie în acest moment, tabel care include și o estimare pentru deschidere. Îl invităm pe domnul Ioniță să se inspire din acest material când mai face declarații publice referitoare la termenele asumate”, au transmis joi reprezentanții Asociației Pro Infrastructură, pe rețeaua de socializarea Facebook.

Foto: forum.peundemerg.ro (rocklee, Stefan01)

Sursa: Facebook (Asociația Pro Infrastructură)

URL scurt: http://alba24.ro/?p=595044avatar Publicat de pe 14 septembrie 2017 şi actualizat pe 14 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI