Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lampioane lansate în aer, la Alba Iulia şi Sebeş şi curăţenie în oraş. Cum a fost weekend-ul pentru tinerii liberali

Publicat

Foto-09 În acest weekend, la Alba Iulia şi în judeţul Alba s-a sărbătorit Ora Pământului, în ciuda vremii mohorâte şi a ploii. De asemenea, mai mulţi tineri au împrospătat spaţiul public din oraş, în cadrul unor acţiuni ecologice.

Este vorba despre iniţiative ale tinerilor liberali, care continuă astfel o tradiţie de câţiva ani.

La respectivele acțiuni au participat nu doar membri ai TNL Alba, ci și lideri locali ai Partidului Național Liberal, precum și cetățeni din Alba Iulia și Sebeș.

Vineri, de la ora 16.00, prima dintre activitățile programate de TNL Alba pentru acest week-end a fost o acțiune complexă de ecologizare, curățenie și plantare de pomi în zona parcului de joacă de lângă Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia. Scopul activității a fost de a transmite un mesaj cât se poate de clar, și anume faptul că toți locuitorii municipiului Alba Iulia sunt responsabili de modul în care arată orașul.

A doua zi, de la ora 20.30, la fântâna arteziană din parcul Cetate din Alba Iulia, s-a desfășurat o acțiune de marcare a Orei Pământului. A fost programată o acțiune stradală de popularizare a Orei Pământului, urmată de o lansarea circa 100 de lampioane.

Același tip de eveniment l-au desfășurat tinerii liberali și în Sebeș la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, iar evenimentul, unul de desfășurat anual începând din 2008, este, de la an la an, tot mai important și are rolul de a-i conştientiza pe cetăţeni că este  important să consume cât mai puţină energie electrică, în condiţiile în care producerea acesteia este un proces care poluează mediul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax