Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mere românești împărțite pe stradă, la Cugir. Campanie inedită a unei asociații din oraș

Publicat

tine de tine 4 Voluntarii Asociației caritabile „Ține de tine” din Cugir au împărțit mere românești, porumb fiert și clătite copiiilor și bătrânilor pe care i-au întâlnit pe stradă. O parte dintre produse, membrii asociației le-au dus la Centrul de Plasament pentru Copii, din Cugir.

„Mere românești pentru copii ” a fost acțiunea inedită a celor 20 de membri ai ONG -ului cugirean ”Ține de tine”. Aceștia au ieșit pe stradă și au împărțit câte un măr românesc (cele mai gustoase mere din lume), fiecărui copil sau persoană vârstnică întâlnită pe bulevardul central din oraș.

”Am împărțit mere românești la toți copiii pe care i-am întâlnit ieri pe stradă. Am primit și donații din partea oamenilor în valoare de 236 de lei, pentru porumbul fiert și clătitele pe care le-am pregătit pentru aceasta ocazie. O parte a merelor și a porumbului fiert am donat-o centrului de plasament pentru copii din Cugir, respectiv copiilor găzduiți de Casa de tip familial „Speranța copiilor” din Cugir” au scris voluntarii pe contul de facebook al asociației.

Membrii asociației au declarat că le vor pregăti pe viitor alte proiecte și surprize locuitoriilor Cugirului. Asociația de tineri este foarte cunoscută și activă în oraș, implicându-se în multe campanii de strângere de fonduri pentru persoane aflate în nevoie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax