Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Nodul rutier Lancrăm, de la Autostrada Sebeș-Orăștie: Lucrări pe ultima sută de metri. A fost testată rețeaua de iluminat

Publicat

Lucrările de amenajare la autostrada Orăștie – Sebeș au ajuns aproape de faza finală. Săptămâna trecută a fost montată și testată rețeaua de iluminat din zona nodului rutier de la Lancrăm, ce asigură legătura spre autostradă din DN1 și DN7.

Potrivit ultimelor informații transmise de CNADNR, autostrada care va trece prin zona Sebeș, preluând și traficul greu din zonă va fi inaugurată până la sfârșitul lunii noiembrie și va face legătura cu tronsonul Orăștie – Deva, inaugurat în urmă cu câteva luni. Astfel, se va putea circula mult mai ușor, pe ruta Sebeș – Deva, urmând ca până în luna aprilie a anului viitor să fie finalizate lucrările la autostradă și spre Sibiu.

Renumitul producător foto-video Eduard Schneider a imortalizat în imagini momentul în care luminile s-au aprins pentru prima dată pe șoseaua care, în cel mult două luni, va scăpa Sebeșul de traficul infernal din ultimii ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Paq

    sâmbătă, 21.09.2013 at 23:02

    Pana la sfarsitul lunii…NOIEMBRIEEE!!!!???? Trebuia sa fie gata in aprilie, au primit amanare pana in august 2013, dar in august 2013 au spus ca mai au mici retusuri de facut si va fi gata la 1 septembrie! Apoi n-au mai spus nimic! Acum aflu ca va fi gata la sfarsitul lui NOIEMBRIE???

    • euroak

      vineri, 25.10.2013 at 13:27

      Cu cit dureaza mai mult constructia unui proiect, vin bani, care se pot fura. De ce crezi ca se anuleaza contracte se iau alte firme. O firma intra in insolventa apoi preia iar lucrarea sub alt nume. Asa se pierde urma banilor.

  2. Sebesan Ion

    duminică, 22.09.2013 at 12:37

    In afara de minciuni, care se repeta cu scuze nejustificate, in toate domeniile nu avem de la politicienii din toate partidele, care cand se afla in opozitie, incurca pe cei de la putere, cu tot felul de trucaje.
    La lotul Lugoj-Deva(27 km), iesirile sunt intentionat neterminate, la Ploiesti cativa km la fel, centura Bucurestiului la fel. Lotul 2 Arad- Nadlac este 85 % terminat, dar inca n-au gasit o firma ca sa-l termine.
    Peste tot cu contractarile si contestatiile se incurca. intentionat.
    Toti soferii trebuie sa iasa in strada organizat ca sa-i scuture pe responsabili.
    Numai asa vom avea autostrazi. Pe ei, pe acei carte incurca intentionat.

  3. maia

    luni, 23.09.2013 at 18:11

    Sebesene,nu numai soferii sa iasa in strada,ci tot poporul!
    Sa fie scuturati toti imbogatitii si sa se acopere „gaurile „pe care le-au facut in 23 de ani ; pusi oameni cu MINTE la conducere.Cu banii si MINTILE SANATOASE am putea avea din nou sperante!

    • iulius

      duminică, 29.09.2013 at 06:07

      bravo Maia!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax