Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Noi voluntari în cadrul SM Speromax Alba. 26 de tineri vor participa la activitățile organizației

Publicat

Asociaţia SM Speromax Alba a primit în rândul voluntarilor săi un număr de 26 de tineri, dornici să participe la activităţile organizaţiei. Noii voluntari au participat, miercuri, 1 noiembrie, la o sesiune de instruire, în cadrul căreia au putut afla, direct de la membrii SM Speromax, detalii despre activitatea pe care o vor desfăşura.

Timp de două săptămâni, toţi cei interesaţi s-au putut înscrie pentru a deveni unul din voluntarii SM Speromax Alba. Numărul celor care au răspuns invitaţiei a fost surprinzător de mare, în comparaţie cu anii trecuţi.

Toţi cei 26 de tineri sunt studenţi ai Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi urmează studiile de licenţă, la specializările Terapie Ocupaţională, Sociologie, Asistenţă Socială, Drept şi Kinetoterapie. Astfel, dincolo de cunoştinţele teoretice dobândite în cadrul universităţii, tinerii au posibilitatea de a lua contact direct cu provocările practice ale profesiilor pe care şi le-au ales.

În plus, activităţile Asociaţiei SM Speromax Alba se vor desfăşura mai uşor, odată cu creşterea numărului persoanelor implicate în a-i sprijini pe pacienţii care suferă de scleroză multiplă.

În ultimii 10 ani, Asociaţia SM Speromax Alba a oferit beneficiarilor servicii din ce în ce mai variate, cum ar fi: diagnoză socială, elaborare plan de intervenţie/de asistenţă şi îngrijire, îndrumare către alte servicii, consiliere socială, informare, sau suport emoţional, precum şi asistenţă şi suport specializat în vederea reabilitării/reintegrării sociale prin Consiliere psihologică/psihosocială, consiliere juridică, terapii de integrare/reintegrare socială, suport emoțional – religios, rrgoterapie/terapie ocupațională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax