Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Primăria Aiud a sărbătorit veteranii de război, vârstnicii și familiile care aniversează 50 de ani de căsătorie

Publicat

SAM_4376 Reprezentanţii Primăriei Aiud au fost alături de veteranii de război, vârstnici şi cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsătorie, în cadrul unor evenimente organizate săptămâna trecută.

Joi, 10 martie, primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, a participat la adunarea generală a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Aiud. În cuvântul de deschidere, a felicitat organizația pentru activitatea depusă în folosul pensionarilor din Aiud, le-a transmis celor prezenți cele gânduri de bine și a reafirmat faptul că municipalitatea aiudeană este alături de toate activitățile desfășurate pentru pensionarii din localitate.

Ulterior, primarul a oferit câte o floare tuturor doamnelor prezente la acest eveniment.

Vineri, 11 martie, începând cu ora 15.00, Primăria municipiului Aiud împreună cu Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Aiud, a organizat evenimentul „O jumătate de secol împreună”, eveniment dedicat familiilor care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie.

Respectând tradiția anilor trecuți, la acest eveniment, au fost invitați cei mai vârstnici aiudeni, cetățenii de onoare ai municipiului Aiud și, ca noutate, în acest an, organizatorii s-au gândit să fie sărbătoriți veteranii celui de al doilea război mondial.

Evenimentul a fost deschis de o emoționantă ceremonie de „reoficiere” a căsătoriilor, a continuat cu acordarea unor diplome de excelență și a unui cadou oferit de Serviciul de Ajutor Maltez, devenind apoi, pentru câteva ore, un bun prilej pentru cei prezenți de a depăna amintiri.

„Familia dă continuitate omenirii, o sprijină şi o hrăneşte. Prin dumneavoastră, prin existenţa familiei pe care aţi creat-o cu dragoste, Aiudul capătă şi un alt sens, acela de cetate a stabilităţii”, a ținut să precizeze primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, în cuvântul de deschidere a evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax