Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Standurile comercianţilor amenajate pentru Zilele Municipiului Alba Iulia, răvăşite de furtună, duminică după-amiaza

Publicat

Furtuna care s-a iscat din senin în Alba Iulia, duminică după-amiază, nu a rămas fără urmări pentru zona evenimentelor desfăşurate de Zilele oraşului. Vântul şi ploaia puternică a răvăşit standurile amenajate pentru vânzarea suvenirurilor pe strada Mihai Viteazul. Vijelia a rupt corturile care acopereau tarabele şi a împrăştiat marfa, producând pagube comercianţilor care nu aveau asigurate produsele scoase la vânzare. Din cele peste 10 standuri amenajate, doar câteva au mai rămas în zonă, restul preferând să-şi strângă ce a mai rămas în urma furtunii şi să părăsească locaţia.

În alte zone din apropierea Pieţei Cetăţii, oamenii au povestit că au „ţinut” de corturile şi umbrelele ce adăposteau spaţiile în care se vindeau băuturi şi mici, pentru a se asigura că acestea nu sunt luate de vânt. Din fericire, furtuna s-a manifestat într-un interval al zilei în care nu erau programate evenimente, astfel că aceasta nu a afectat programul.

Nord-estul judeţului Alba se află sub atenţionare Cod Galben de furtună până la ora 17.10, fiind anunţate căderi de grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului şi cantităţi de ploaie de până la 25 de litri pe metrul pătrat. Avertizări meteo similare sunt valabile şi pentru alte zone din ţară, duminică-după masa – Cluj, Mureş, Timiş, Harghita, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Prahova, Giurgiu.

La Sebeş, un copac s-a prăbuşit peste un garaj, în urma furtunii.

Revenim cu amănunte.

Foto: Andreea MEZEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. adi

    duminică, 26.05.2013 at 18:15

    de copacul de la cimitirul eroilor nu se zice nimic?
    gardul ala parca e blestemat. nici nu l-au finalizat si iar e la pamant 🙁

  2. meme

    luni, 27.05.2013 at 18:54

    auch…dar curat in urma lor au facut, presupun

  3. tavi

    miercuri, 29.05.2013 at 10:16

    Dar de copacii cazuti in gara nu zice nimeni nimic? Mai taiati din ei ca sunt batrani si pot sa apara nenorociri, eu eram chiar acolo cu masina in acel moment si doar inspiratia de a pleca de acolo m-a ajutat sa evit o nenorocire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax