Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, transformat în „piscină”, după o ploaie torenţială

Publicat

ploaie, inundatie alba iulia Ploaia care a căzut marţi după-amiaza, în Alba Iulia a transformat străzile din oraş în „piscine”. Un exemplu este Bulevardul Revoluţiei, care a fost „inundat”.

Imaginile au fost postate pe pagina de socializare de un albaiulian şi au fost surprinse în zona Mercur din Cetate.

Şoferii care au circulat în zona intersecţiei Bulevardului Revoluţiei cu strada Vânătorilor, după prima jumătate de oră de la începutul ploii, au avut de trecut peste un obstacol, apa care s-a „depus” în strat consistent pe drum.

(P)  Cizme de cauciuc  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Under Armour, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Un albaiulian a postat fotografii cu strada practic inundată pe pagina de socializare.

Reamintim că judeţul Alba a fost sub atenţionare Cod Galben de furtună, marţi după-amiaza. Ploile au continuat până seara.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. vladut

    marți, 16.06.2015 at 19:42

    Multumim pentru mici si muzica tiganeasca, d-nule primar. Canalizarea o sa o faca altii. Sper sa d-voastra sa o vedeti de ******. Un cetatean udat.

  2. io

    marți, 16.06.2015 at 20:57

    Daca ploua prea mult e vina lui Hava. Daca e seceta…e vina lui Hava. Daca e aglomeratie la Kaufland…e de vina Hava. Daca voi …cei ce locuiti si traiti in Alba Iulia…ati fi putin mai rabdatori in trafic si mai civilati in comportament… ati fi vinovati pentru ca CEI CARE TRANZITEAZA ORASUL sunt doar niste TZARANI emancipati. Ei critica tot ce se intampla rau in oras , dar asteapta ca altcineva sa le curete rahatul din propria ograda. Halal comunitate…

  3. nicolaescu

    miercuri, 17.06.2015 at 05:44

    Bineinteles ca nu este vina primarului Hava cu n mandate acordate prin votul cetatenilor…
    El este responsabil doar cu evenimentele distractive din orasul nostru. Ponta e de vina pentru canalizarea Alba Iuliei, bineinteles…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax