|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Incident într-o parcare din Alba Iulia. Manevră „cu tupeu”, în cartierul Cetate

17430754_1430666716995472_906881007_oUn incident cu maşini avariate în parcare a fost semnalat de un cititor Alba24. Potrivit acestuia, s-a întâmplat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia.

„Loganul este lovit, nu doar blocat de VW Passat. Își permite să facă el legea, nu cine ar trebui să o facă cu adevărat, deși locurile din parcare încă nu au fost cumpărate (rezervate de locatari). Nu mi se pare normal ca pe el să nu îl pedepsească și pe alții care parchează pe bordură și nu încurcă pe nimeni să îi amendeze sau multe alte cazuri când oamenii de „rând” sunt amendați și unul ca el care are bani să fie invizibil pentru autoritățile române”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=553826avatar Publicat de pe 20 martie 2017 şi actualizat pe 20 martie 2017.
Publicat în ACTUALITATE.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Incident într-o parcare din Alba Iulia. Manevră „cu tupeu”, în cartierul Cetate”

 1. Oare rezistă pasatul la cui ? Vom vedea !

 2. Eu.. doar eu
  avatar

  Un număr de maşină se poate?

 3. Era demult decopertat pasatul sa ma fi blocat pe mine

 4. Omul a uitat sa lase masina in viteza sau sa traga frana de mana.Se mai intimpla.Chiar nu a facut acest lucru intentionat.Seara a parcat peste drum si dimineata a gasit-o cum se vede.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Purcariu Maria Gabriela: Imi doresc foarte mult sa muncesc.
 • Rika Fara Frika de Lege si Politica: Care din oameni is credinciosi ? =]] ca multi pupa icoane si oase putrezite si...
 • Ciprian: Poate nu ar fi rau daca orasenii ar face ca locuitorii de la tara:cureti si in fata proprietatii. Prea mult...
 • Ciorea ramona: Buna ziua . Va asteptam si pe strada poligonului sa ne vedeti copii jucanduse intre masini si gunoaie...
 • Eu: Și noi așteptăm pe strada Poligonului de 2 mandate sa demoleze primăria vechea centrala termica… Copiii se...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI