|

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare de șmecher pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Alba Iulia. Șoferul va fi sancționat de poliție

22207544_1260500534096470_2053464470_nUn albaiulian a fost taxat atât de trecători, cât și de polițișt,i după ce și-a lăsat mașina pe o trecere de pietoni din zona Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia.

Imaginile au fost surprinse de un trecător și trimise redacției Alba24. Potrivit acestuia, șoferul mașinii va fi sancționat de polițiștii care au constatat contravenția și vor trimite o amendă proprietarului mașinii.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

URL scurt: http://alba24.ro/?p=600175avatar Publicat de pe 2 octombrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare de șmecher pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Alba Iulia. Șoferul va fi sancționat de poliție”

  1. L-ati gasit pe acest om, dar despre avocații si judecatorii care parchează pe trecerea de pietoni si pe trotuar în acea zonă nu spuneti nimic? EXCELENT site de știri.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI