Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Rampele de acces în clădirea ”Electrica”, baricadate cu containere de gunoi. Interzis mamelor cu copii mici și persoanelor cu nevoi speciale

Publicat

IMG-20170924-WA0004 Clădirea ”Electrica” din Alba Iulia, cea mai mare… și mai înaltă… și mai nefolosită din tot județul, are o rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, sau pentru cărucioarele de copii. Are, dar este de formă. Din motive necunoscute, accesul pe rampa respectivă este ”strict interzis”. Și ca nu cumva mamele abonaților cu suzeta în gură să forțeze totuși cu cărucioarele trotuarul de acces în clădire pentru a rezolva vreo problemă, acesta a fost blocat ca la carte, cu o dublă piedică. 

În partea de sus a rampei s-a folosit niște bandă de plastic cu alb și roșu, culorile pericolului, atârnată de niște țevi ruginite. Ca să fie siguri că e mai ușor să urci scările decât să forțezi planul înclinat minune de la ușă, illuminații de la ”Electrica” au mai pus și niște containere de gunoi, în partea de jos. Cu așa management, se explică cum poți să vinzi curent și să ”ieși” pe minus.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax