Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horațiu Josan, candidatul ALDE pentru Camera Deputaților. Ce l-a făcut pe Jidveian să se răzgândească și să candideze la Senat

Publicat

14686243_1255809811107283_457456246_nALDE Alba și-a stabilit primele nume pe liste pentru alegerile Parlamentare. Cu toate că și-a exprimat în repetate rânduri intenția de a candida pentru Camera Deputaților, Ovidiu Jidveian a fost de acord să candideze pentru Senat și să cedeze primul loc la deputați noului coleg de partid, fostul primar al Aiudului, Horațiu Josan, omul susținut cu tărie de copreședintele partidului, Ioan Lazăr.

De două săptămâni, reprezentanţii ALDE Alba se gândesc și se răzgândesc în privința listelor pentru alegerile parlamentare. Miza a fost primul loc pentru Camera Deputaților, loc dorit atât de Ovidiu Jidveian cât și de Horațiu Josan. Inițial s-a anunțat că Jidveian va candida pentru această funcție, însă săptămâna trecută lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade.

Biroul Politic s-a reunit duminică și a stabilit ca Jidveian să ocupe prima poziție la Senat, iar Josan la Camera Deputaților.

Ovidiu Jidveian spune că a luat decizia de a renunța la candidatura pentru deputați pentru că a primit semnale din partea oragnizației centrale, pentru că și liderii de la București l-ar fi dorit pe Josan și existau 90% șanse să nu fie validat. Fostul lider PSD spune că își va încerca norocul la Senat, deși șansele sunt pur teoretice.

Nici locul lui Josan nu este sigur, având în vedere că pentru aceeași funcție de deputat intră în luptă și Clement Negruț, liderul PMP, deputat în funcție.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Coaie

    luni, 17.10.2016 at 19:28

    Ce ******!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax