Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Concert rock și jazz cu trupa URMA și proiecție de caricatură la „Wine Christmas” în Alba Iulia

Publicat

YouTube video

A doua zi a festivalului iernii de la Alba Iulia, „Wine Christmas”, a adus  pe scena de lângă Palatul Principilor un concert de rock alternativ și jazz, susținut de trupa URMA din Cluj Napoca și un moment umoristic al caricaturistului Costel Pătrășcan, care a proiecta o poveste amuzantă, „condimentată” cu imagini.

Chiar dacă gradele cu minus de afară nu au fost tocmai plăcute pentru un concert în aer liber, cei mai curajoși dintre albaiulieni au ieșit din casă pentru a asista la concertul celor de la URMA. Artiștii au încălzit puțin atmosfera și au reușit să îi facă pe cei prezenţi să se danseze pe melodiile lor.

Trupa URMA s-a înființat acum 10 ani și este compusă din Mani Gutău la voce și chitară, Dominic Csergo la tobe, Sorin Erhan la bas și Jimmy Cserkesz la chitară, Luis Angel Palomino la saxofon și flaut și Ati Panaitescu la percuție.

Costel Pătrășcan este din Brăila și lucrează, pe post de caricaturist, la Academia Cațavencu. De-a lungul timpului, a ilustrat satiric-umoristic mai multe reviste de cultură de rang național. În ultimii trei ani, acesta a fost invitat și la Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia și a realizat ilustrația de pe tricoul festivalului.

După spectacol cei care au dorit să se încălzească au întrat în „Căsuța lui Moș Crăciun” pentru a savura un pahar de vin fiert.

Vedeți aici PROGRAMUL COMPLET al festivalului Wine Christmas.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax