Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În weekend: Concerte Cargo, Ansamblul Pădureanca, Mihai Mărgineanu, bere și distracție pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina

Publicat

p

piata cetatii concert Alba Fest 2015_imagini aeriene craiu_9 Și în acest weekend, Alba Iulia va fi în sărbătoare. Cetățenii sunt așteptați la Serbările Timișoreana, să savureze bere proaspătă și să se bucure de muzică, în perioada 29 și 30 august, de la ora 14.00, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina.

Serbările vor aduce muzică bună, multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri, standuri speciale cu suveniruri sau fotografii și multă veselie, chiar în centrul orașului Alba Iulia.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii românești și de reprezentanți de seamă ai muzicii locale.

În prima zi, sâmbătă, 29 august, Ansamblul Alba Carolina va deschide Serbările, iar Mihai Mărgineanu le va oferi spectatorilor momente de neuitat. Duminică, 30 august, Ansamblul Pădureanca va readuce în Cetate bucuria muzicii populare tradiționale, iar Cargo va susține un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră.

„Serbările Timișoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi și un mod prin care ajungem și mai aproape de consumatori. Îi așteptăm cu drag pe locuitorii orașului Alba Iulia să se bucure de aceste două zile de vară cu bere bună și multă veselie la ultima ediție a Serbărilor Timișoreana din acest an. Le-am pregătit o mulțime de surprize: de la concursurile amuzante și standurile speciale, până la mâncarea tradițională alături de berea întotdeauna proaspătă și rece,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax