Contacteaza-ne si pe

ACTUALITATE

Jurnal de festivalier: Ce a rămas „NESPUS” despre UNTOLD. Patru nopți de „Faded” și cozi

Publicat

13978085_10206234497495518_376700932_oNu știu câte au rămas „NESPUSE” despre ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD. Toate ziarele au scris cât a fost de minunat și cât a fost lumea de încântată. Nu zic că nu, însă cei care au relatat despre eveniment nu au stat probabil două ore până au intrat, nu au stat câte o oră la coadă la baie, nu au primit mesaje că ar fi atentat ș.a.m.d.

Să ne înțelegem, evenimentul este clar printre cele mai tari din Europa, m-am distrat și mi-au plăcut la nebunie DJ-ii, cu excepția lui Tiesto, care sincer m-a plictisit îngrozitor.

Dar cu toate astea au existat câteva lucruri în organizare care nu mi-au plăcut. Comparativ cu anul trecut, la ediţia din acest an am avut ocazia să trăiesc experiența celor patru zile ca festivalier, nu ca reporter, iar lucrurile au fost ceva mai diferite.

Din punctul meu de vedere, organizatorii s-au cam aventurat și au vândut bilete peste măsură. Orice mică scânteie ar fi creat acolo un haos de necontrolat, indiferent câtă pază era și câte mesaje despre cum trebuie să te comporți în cazul unui eveniment neprevăzut. Nici nu îndrăznesc să mă gândesc cum ar fi fost un astfel de festival la Alba Iulia, dacă și pentru Cluj-Napoca a fost copleșitor.

Pe lângă asta, a fost plin de minori. Nu am văzut adulți băuți. Dar am văzut fete de până în 17 ani închise câte șase într-o baie sau care nu vedeau prea bine pe unde mergeau, cel mai probabil turmentate din cauza alcoolului. Nu înțeleg cum au permis accesul unor părinți veniți cu bebelușii de până într-un an, e drept că ei își asumă riscul. Dar totuși este un festival la care au fost peste 80.000 de oameni în fiecare zi.

Sonorizarea a fost mai proastă decât anul trecut. Nu îmi doream să o aud pe prietena mea afoană cum îmi urlă în urechi „I am faded”, piesă pe care nu cred că o să o mai ascult după ce a fost mixată de toți DJ-ii, și nici nu vroiam să îi aud, în timp ce țopăiam, tipului de lângă mine, replicile de agățat, ce face și ce are. Chiar mă gândeam să îi spun să se mute în tribună, că nu îl înțeleg prea bine pe Martin Garrix.

13956816_10206234500815601_651120480_nCum au fost cele patru zile de festival

Am ajuns la Cluj joi, în jurul orei 7.30 seara și am fost întâmpinați de o coadă de câțiva kilometri. După ce am stat o oră până să predăm biletele și să ni se pună brățările, am mai stat vreo 40 de minute până să intrăm, pentru că polițiștii care ne controlau păreau că nu erau suficient de pregătiți și aproximativ 20 de minute au stat și s-au uitat la noi. Nu știu ce s-a întâmplat, cert este că nu ne mișcam din loc.

Am reușit totuși să pășim pe „tărâmul magic” în jurul orei 9.30, după ce am fost controlați și „scanați”.  Parcul era într-adevăr de poveste. Aveai tot ce puteai să-ți imaginezi, un adevărat tărâm magic cu oameni fericiți și majoritatea cu foarte mult bun simț. 

Noi am mers direct pe Arenă, pentru că, deși intenționam să ne luăm ceva de băut la Credit Point-uri, erau din nou cozi interminabilie și am așteptat să se mai elibereze pentru a putea să ne punem bani pe carduri.

În fine, am trecut peste momentul ăsta, care ne-a cam stricat entuziasmul, și am început petrecerea. Despre artiștii din prima seară nu prea am ce comenta, nici nu sunt în măsură, pot spune doar ce mi-a plăcut mie. Sincer, cel mai mișto mi s-a părut Fedde le Grand. A, da, am uitat să spun despre „Marea deschidere” care trebuia să fie în jurul orei 22.45 și care a fost de fapt la ora 00.00, dar nu vă imaginați că a fost ceva WOW, ci doar așa o mică poveste despre „The World Capital of Night and Magic”.

Seara s-a încheiat pentru mine și câțiva prieteni cu Tiesto, care ne-a plictisit, nu doar pe noi, ci și pe cei care erau în jurul nostru, motiv pentru care imediat ce a terminat am plecat acasă. O fi bun omu, dar nouă nu ne-a plăcut, DELOC.

IMG_20160807_004213A doua zi a fost mai liberă intrarea, am ajuns la Kadebostany, pe care îi mai văzusem și mie chiar îmi plac.
Lumea a început să se adune pe la ora 22.00 și, la ora 00.00, arena era deja plină, motiv pentru care am renunțat să mai bem ceva pentru că la baie stăteai minim jumătate de oră. Așa am procedat în fiecare seară, după miezul nopții până spre dimineața nu ne mai cumpăram nimic de băut, pentru că era practic imposibil să ajungi la baie. Toalete erau, dar degeaba, pentru că, indiferent unde mergeai, în incinta  stadionului sau la toaletele ecologice de afară, era plin. Până la urmă a fost bine, că am economisit ceva bani :).

Și dacă tot vorbim de cumpărat și economisit, mie prețurile mi s-au părut cam piperate pentru România. Cel mai probabil au fost puse pentru europenii cărora nu li se pare mult să dea 5 euro (20 de lei) pe un hamburger și 4,5 euro (16 lei) pentru un cocktail plin de gheață și suc. O bere era în jur de 7 lei, dar cine risca să bea bere? Știți, mersul la baie.

Tot în a doua seară au fost pe scenă și cei de la Scooter, care, după terminarea spectacolului, au urcat la tribuna VIP unde solistul trupei, fără se se uite în jur, și-a aruncat țigara în public, pe unul dintre oamenii de la pază.

A doua seară „The KING” a fost Hardwell și pot zice că a devenit unul dintre DJ-ii mei preferați.

DSC_0499Seara cu numărul trei a fost… HAOS.

Era de așteptat ca după SHOW-ul de anul trecut Armin Van Buuren să umple stadionul, dar parcă nici chiar așa. Tribuna era plină, toate scaunele ocupate, iar în arenă nu aveai loc să arunci un ac. Înainte să înceapă, am rămas fără aer, cu toate că eram în open space. Am avut impresia, și încă o am, că s-au dat mai multe bilete decât era voie. Au fost minimum 85.000 de oameni doar pe stadion și alte câteva zeci de mii la scenele de afară.

De la ora 2.00 s-a interzis accesul în arenă pentru că erau mult prea mulți oameni, iar cei care nu au ajuns la timp au fost nevoiți să vadă spectacolul din tribună. Pe lângă asta, în jurul orei 4.00 se primeau mesaje de la diferite persoane să părăsim stadionul pentru că ar urma un atentat sau ceva, lucru pe care l-am auzit de la mai mulți oameni. Nu știu ce s-a întâmplat și de unde zvonurile astea, cert este că, la câtă lume era, nu aveai cum să nu te pună pe gânduri un astfel de mesaj.

DSC_0620După cum se știe, a fost doar un zvon, nu s-a întâmplat nimic, iar Armin a făcut din nou senzație. Omul este delir, în sensul bun, a mixat de la ora 2.30 până la 7.00 dimineața.

Cu aproape toată energia epuizată după trei nopți nedormite, am ajuns și în ultima seară de festival. De la Parov Stelar, care mi-au încărcat bateriile, până la Ummet Ozcan, am dansat non stop. De Martin Garrix ce să mai zic, copilul ăsta le-a dat clasă câtorva DJ-i și a anunțat că vine și anul viitor.

Cam așa a fost pentru mine la UNTOLD, sunt sigură ca unii au o părere mai bună, alții mai puțin bună. Per total, m-am distrat și am încercat să nu bag în seamă toate detaliile care nu mi-au plăcut în organizare.

See you next year.

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tina

    marți, 09.08.2016 la 14:49

    Stimate prieten, nu e facut festivalul pentru toata lumea, ci pentru persoanele care merg cu intentia de a de conecta cu muzica si tot ce inseamna festivalul Untold. Cat despre statul la cozi interminabile, e mult spus ore intregi, cel mult o jumatate de ora aveai de asteptat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

UNBR renunţă la onorariile minimale ale avocaţilor. Tarifele nu au fost puse în aplicare

Publicat

Tarifele minime ce trebuiau percepute de avocaţi de la clienţii lor, stabilite la începutul toamnei, de către Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), au fost abrogate. Vor urma discuţii cu barourile din ţară, pe această temă.

„S-a adoptat hotărârea de revocare a dispozițiilor Hotărârii Consiliului UNBR privind onorariile minimale care nu au fost puse în aplicare, deoarece au fost suspendate înainte de intrarea lor în vigoare prin Decizia 250/2017 a Comisiei Permanente a UNBR și s-au abrogat, în întregime, toate celelalte prevederi ale Hotărârii. S-a decis ca decanii barourilor să comunice Comisiei Permanente a UNBR, după dezbateri organizate cu membrii barourilor în cadrul adunărilor generale ordinare ale barourilor din primul trimestru al anului 2018, poziția Barourilor privind problema instituirii onorariilor minimale cu caracter de recomandare și propuneri privind cuprinsul Hotărârii ce ar urma sa fie dezbătută în Consiliul UNBR pe această temă, astfel încât să se prezinte în Consiliul UNBR un material complet ce trebuie să cuprindă pozițiile tuturor Barourilor. Consiliul UNBR urmează să dezbată problema având în vedere pozițiile Barourilor și poziția Consiliului Concurentei în raport de evoluția jurisprudenței Curții Europene de Justiție în această problemă”, se precizează într-un comunicat UNBR, citat de avocatnet.ro.

Potrivit deciziei iniţiale a UNBR, de la 30 septembrie, avocații urmau să țină cont de o serie de tarife minime în relațiile cu clienții. Acestea au fost stabilite prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 272 din 26 august 2017 și au fost publicate pe 31 august pe site-ul UNBR.

La scurt timp după anunțul cu privire la adoptarea onorariilor minimale, UNBR a transmis un comunicat prin care a anunțat că o serie de prevederi din hotărârea adoptată nu se vor aplica deocamdată, ci abia după ce se vor termina consultările cu barourile.

Luni, UNBR a anunţat că hotărârea cu onorariile minimale nu se va mai aplica deloc, pentru că au fost revocate prevederile suspendate și abrogate toate celelalte.

Aceste tarife au fost criticate inclusiv de Consiliul Concurenței, care le-a considerat un mare pas înapoi pentru profesia de avocat.

sursă: avocatnet.ro

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INS: Salariul mediu net s-a majorat, în octombrie, cu 16 lei până la valoarea de 2.392 de lei

Publicat

Câștigul salarial mediu nominal net a crescut, în octombrie, cu 16 lei (+0,7%), până la valoarea de 2.392 de lei, în comparație cu luna anterioară, în timp ce salariul mediu nominal brut s-a majorat cu 0,7% și a ajuns la 3.327 lei, arată datele Institutului Național de Statistică (INS), citate de Agerpres. În acest context, valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în activități de servicii în tehnologia informației (inclusiv activități de servicii informatice), respectiv 6.054 de lei, iar cele mai mici în hoteluri și restaurante (1.415 lei).

Potrivit sursei citate, în octombrie 2017 vs septembrie 2017, creșterile câștigului salarial mediu net s-au datorat acordării de prime ocazionale (inclusiv prime trimestriale, anuale sau pentru performanțe deosebite), drepturi în natură și ajutoare bănești, sume din profitul net și din alte fonduri (inclusiv tichete de masă și tichete cadou), dar și realizărilor de producții sau încasărilor mai mari (funcție de contracte).

Cele mai semnificative creșteri ale câștigului salarial mediu net s-au înregistrat în activitățile de asigurări, reasigurări și ale fondurilor de pensii (cu excepția celor din sistemul public de asigurări sociale) – cu 5%, în activități de editare, industria metalurgică (între 4% și 4,5%), respectiv între 2% și 3,5% în intermedieri financiare (cu excepția activităților de asigurări și ale fondurilor de pensii), alte activități extractive, fabricarea de mobilă, cercetare-dezvoltare, extracția minereurilor metalifere, alte activități industriale n.c.a., captarea, tratarea și distribuția apei, fabricarea produselor din tutun, colectarea și epurarea apelor uzate.

Pe de altă parte, scăderile câștigului salarial mediu net față de luna precedentă au fost determinate de acordarea, în luna septembrie, de prime ocazionale (inclusiv prime trimestriale, anuale, pentru performanțe deosebite sau pentru „Ziua petrolistului”), drepturi în natură și ajutoare bănești, sume din profitul net și alte fonduri. De asemenea, scăderile câștigului salarial mediu net au fost cauzate de nerealizările de producție ori încasările mai mici (funcție de contracte), precum și de angajările de personal cu câștiguri salariale mici din unele activități economice.

Astfel, cele mai semnificative scăderi ale câștigului salarial mediu net s-au înregistrat după cum urmează: cu 19% în extracția petrolului brut și a gazelor naturale; între 7% și 12,5% în activități de servicii anexe extracției, fabricarea produselor de cocserie și a produselor obținute din prelucrarea țițeiului, telecomunicații; între 1,5% și 2,5% în activități auxiliare intermedierilor financiare, activități de asigurare și fonduri de pensii, fabricarea produselor textile, fabricarea produselor farmaceutice de bază și a preparatelor farmaceutice, agricultura, vânătoare și servicii anexe, fabricarea calculatoarelor și a produselor electronice și optice.

Totodată, în sectorul bugetar s-au consemnat creșteri ale câștigului salarial mediu net față de luna precedentă în: învățământ (+4,4%), ca urmare a acordării sumelor reprezentând plata cu ora a cadrelor didactice, în administratia publică (+0,9%), respectiv în sănătate și asistența socială (+0,6%).

Datele INS relevă că, în comparație cu luna octombrie a anului precedent, câștigul salarial mediu nominal net a crescut cu 13,5%, iar indicele câștigului salarial real a fost de 110,6%.

sursa: hotnews.ro

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Premiile GLOBURILE de AUR 2018: Nominalizările pentru cele mai bune filme, seriale, actori şi regizori. LISTA

Publicat

În competiţia pentru cel mai bun film la Globurile de Aur 2018 sunt înscrise producţiile “Dunkirk”, regizor Christopher Nolan, şi “The shape of water” – Guillermo del Toro.

Luni, au fost anunţate nominalizările pentru aceste premii, organizate de către Asociaţia presei străine de la Hollywood (HFPA).

La categoria cel mai bun film de comedie sau musical, printre filmele nominalizate de află “Lady Bird” şi “The Disaster Artist” (regizor James Franco).

“The shape of water” este nominalizat atât la premiile pentru cel mai bun scenariu, cât şi la cel mai bun film dramă, cel mai bun regizor şi cea mai buna actriţă (Sally Hawkins).

Nominalizările pentru premiile Globurile de Aur 2018

Cea mai bună dramă

„Call Me by Your Name”

„Dunkirk”

„The Post”

„The Shape of Water”

„Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

Cel mai bun film de comedie sau musical

„The Disaster Artist”

„Get Out”

„The Greatest Showman”

„I, Tonya”

„Lady Bird”

Cel mai bun actor într-un film dramă

Timothee Chalamet – „Call Me by Your Name”

Daniel Day-Lewis – „Phantom Thread”

Tom Hanks – „The Post”

Gary Oldman – „Darkest Hour”

Denzel Washington – „Roman J. Israel, Esq”.

Cea mai bună actriţă într-un film dramă

Jessica Chastain – „Molly’s Game”

Sally Hawkins – „The Shape of Water”

Frances McDormand – „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

Meryl Streep – „The Post”

Michelle Williams – „All the Money in the World”

Cel mai bun actor într-un film comedie

Steve Carell – „Battle of the Sexes”

Ansel Elgort – „Baby Driver”

James Franco – „The Disaster Artist”

Hugh Jackman – „The Greatest Showman”

Daniel Kaluuya – „Get Out”

Cea mai buna actriţă într-un film comedie

Judi Dench – „Victoria & Abdul

Helen Mirren – „The Leisure Seeker”

Margot Robbie – „I, Tonya”

Saoirse Ronan – „Lady Bird”

Emma Stone – „Battle of the Sexes”

Cea mai bună interpretare a unei actriţe într-un serial TV – musical sau comedie

Pamela Adlon – „Better Things”

Alison Brie – „GLOW”

Issa Rae – „Insecure”

Rachel Brosnahan – „The Marvelous Mrs. Maisel”

Frankie Shaw – „SMILF”

Cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial sau producţie TV

Robert de Niro

Jude Law

Kyle McLaughlin

Ewan McGregor

Geoffrey Rush

Cel mai bun serial TV, Musical sau Comedie

Black-ish

The Marvelous Mrs. Maisel

Master of None

SMILF

Will & Grace

Cel mai bun actor – serial sau miniserie

David Harbour

Alfred Molina

Christian Slater

Alexander Skaarsgard

David Thewlis

Cea mai bună interpretare feminină într-o miniserie sau film realizat pentru TV 

Jessica Biel

Nicole Kidman

Jessica Lange

Susan Sarandon

Reese Witherspoon

Cel mai bun desen animat

The Boss Baby

The Breadwinner

Coco

Ferdinand

Loving Vincent

Cea mai bună actriţă într-un serial TV de comedie

Pamela Adlon, Better Things

Alison Brie, GLOW

Rachel Brosnahan, The Marvelous Mrs. Maisel

Issa Rae, Insecure

Frankie Shaw, SMILF

Cel mai bun actor intr-un serial TV de comedie

Anthony Anderson, Black-ish

Aziz Ansari, Master of None

Kevin Bacon, I Love Dick

William H. Macy, Shameless

Cel mai bun scenariu

The Shape Of Water

Lady Bird

The Post

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Molly’s Game

Cel mai bun regizor:

Guillermo del Toro, „The Shape of Water”

Martin McDonagh, „Three Billboards”

Christopher Nolan, „Dunkirk”

Ridley Scott, „All The Money In The World”

Steven Spielberg, „The Post

sursă: hotnews.ro

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionări de la Poliţia Română pentru instigatorii la proteste violente şi participanţi

Publicat

Poliția Română atenţionează participanţii la proteste. Numărul mare de mesaje care incită la violență și anarhie postate pe rețelele de socializare a dus la dosare penale pentru cei care scriu și chiar pentru cei care distribuie mesaje ale protestatarilor violenți. 

”Poliția Română face un apel către cetățenii care vor să participe la manifestări publice să își exercite dreptul la liberă exprimare fără violență și într-un mod civilizat. (…) În aceste zile, pe rețelele sociale, cetățenii sunt invitați să participe la o serie de manifestații publice. Înainte de a da curs invitației, recomandăm tuturor să fie atenți cu cine interacționează în mediul on-line, astfel încât să nu devină victime ale unor persoane rău intenționate”, anunță Poliția Română într-un comunicat.

”Astfel, dacă primiți mesaje de genul: ”Atacați secțiile de poliție și luați arme și muniții de acolo!”, ”Ca să faceți rost de oameni dispuși la violență, atacați închisorile, eliberați deținuții și înarmații!”, ” La furci și topoare tată, că nicio manifestare de-asta domnească nu a adus rezultate!”, ”Până nu intram peste ei în Parlament cu ce se prinde în mână și rupți în bătaie, atât ei cât și jandarmii, care apără hoții nu se rezolvă nimic!”, e bine să știți că acestea pot îmbrăca forma infracțiunii de instigare la tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează Poliția.

”În acest context, vă informăm că, la nivelul Poliției Române, sunt demarate cercetări, sub coordonarea unităților de parchet teritorial competente, față de persoane bănuite de săvârșirea infacțiunii de instigare la tulburarea ordinii și liniștii publice. Instigarea este o infracțiune prevăzută de articolul 368 din Codul Penal și este pedepsită de lege”, mai spun polițiștii.

Potrivit Realitatea TV, polițiștii au deschis până acum șapte dosare penale.

sursă: realitatea.net

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în Ajunul Crăciunului. Temperaturi maxime de primăvară şi ploi

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, pentru perioada 11 noiembrie – 24 decembrie. În Transilvania, vremea va fi neobişnuit de caldă pentru această perioadă, cu valori maxime până la 15 grade Celsius, în prima săptămână de prognoză. Apoi, temperaturile scad drastic, dar în limita celor aşteptate pentru sezonul rece.

În Transilvania, până în data de 17 decembrie, vremea va fi caldă, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila între 6 și 12 grade (cele mai ridicate valori se vor înregistra în zilele de 12 și 13 decembrie) și ale minimelor între – 2 și 2 grade Celsius. Apoi, temperaturile vor fi în scădere, astfel că în intervalul 18 – 24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei și vor fi în medie regională, maxime cuprinse între 0 și 3 grade și minime între – 6 și – 2 grade (cele mai reci nopți fiind cele din 20, 21 și 22 decembrie).

În intervalul 16 – 18 decembrie, precipitațiile vor fi pe arii extinse și moderate cantitativ, în timp ce în 13 decembrie și în perioada 19 – 24 decembrie vor fi slabe și se vor semnala cu caracter local și temporar.

La munte, până în data de 16 decembrie vremea va fi în general caldă, cu medii ale temperaturilor maxime între 2 și 8 grade (cele mai ridicate valori se vor înregistra în zilele de 12 și 13 decembrie) și ale minimelor între -3 și 0 grade Celsius. Apoi, temperaturile vor fi în scădere, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate și chiar sub normele climatologice ale perioadei în intervalul 17 – 24 decembrie, când vor fi, în medie, maxime cuprinse între -6 și 0 grade și minime între – 10 și – 4 grade (cele mai reci nopți fiind cele din 19, 20, 21 și 22 decembrie).

În intervalul 16 – 18 decembrie, precipitațiile vor fi pe arii extinse și moderate cantitativ, în timp ce în perioada 19 – 24 decembrie vor fi slabe și pe spații mai restrânse.

sursa: meteoromania.ro

Citește mai departe
Publicitate
ACTUALITATEacum 6 minute

UNBR renunţă la onorariile minimale ale avocaţilor. Tarifele nu au fost puse în aplicare

ACTUALITATEacum 25 de minute

INS: Salariul mediu net s-a majorat, în octombrie, cu 16 lei până la valoarea de 2.392 de lei

Publicitate
ACTUALITATEacum 56 de minute

Premiile GLOBURILE de AUR 2018: Nominalizările pentru cele mai bune filme, seriale, actori şi regizori. LISTA

ACTUALITATEacum 1 oră

Atenţionări de la Poliţia Română pentru instigatorii la proteste violente şi participanţi

Publicitate
EVENIMENTacum 1 oră

VREMEA în Transilvania şi la munte până în Ajunul Crăciunului. Temperaturi maxime de primăvară şi ploi

ACTUALITATEacum 2 ore

FOTO: Clubul Copiilor Sebeș a avut peste 150 de invitați, în cadrul unui eveniment, la Târgul de Crăciun

Publicitate
ACTUALITATEacum 2 ore

Cinci măsuri de austeritate fiscală ale Guvernului, publicate în Monitorul Oficial. Categorii vizate

ABRUDacum 2 ore

Fost director şi fost lider sindical de la Cupru Min Abrud, urmăriți penal pentru conflict de interese

Publicitate
ACTUALITATEacum 2 ore

INCENDIU la Şugag. Acoperişul unei case a fost cuprins de flăcări. Pompierii, chemaţi în sprijinul SVSU

EVENIMENTacum 3 ore

Doi candidați pentru postul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba

Publicitate
ACTUALITATEacum 3 ore

DGASPC Alba: Peste 400 de persoane, consiliate în cadrul unui proiect privind prevenirea sarcinii nedorite

ACTUALITATEacum 3 ore

FOTO: S-a deschis Târgul de Crăciun la Aiud. Patinoar, colinde, concert şi cadouri de Sărbători

ACTUALITATEacum 3 ore

Concert la căminul din Valea Lungă. ”Deschide ușa, creștine!”: au venit colindătorii de pe Valea Târnavelor

ACTUALITATEacum 4 ore

12-14 decembrie: Biblioteca „Lucian Blaga” Alba, prezentă la un simpozionul științific în Voievodina

EVENIMENTacum 4 ore

Legile justiției, votate luni după ședința dedicată Regelui. #Rezist: ”Se așterne liniștea peste România”