Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lacul din centrul Sebeşului, un loc împietrit în timp. Descoperi vreo schimbare față de cum arăta acum 20 de ani?

Publicat

Se spune că toate lucrurile se schimbă cu trecerea anilor, însă timpul parcă nu a trecut peste Parcul central din Sebeș care, în anul 2013, arată aproape identic ca acum mai bine de 20 de ani. Singura diferență este că, dacă în anul 1990 cetățenii obișnuiau să-şi petreacă zilele de duminică sub umbra copacilor sau la o plimbare cu barca pe lac, astăzi, băncile sunt prea murdare pentru a te putea așeza pe ele, bărcile au ieșit demult din peisaj.

Vezi întreg materialul și o galerie foto pe Sebeș.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Mirela

    sâmbătă, 10.08.2013 at 19:26

    Inainte de 1988 Parcul Sebesului, care era o groapa de gunoi, a fost foarte frumos amenajat: s-au adus vreo 70- 80 de bascule de pamant vegetal, s-au asfaltat aleile, s-au pus bordurile alea deosebite, s-au facut portile de intrare in parc, s-a plantat gard viu si trandafiri, s-au facut 2 fantani arteziene care functionau(cea din parc placata cu marmura si una in centrul lacului). Era o frumusete. Am aflat ca s-au facut fara bani: cu muncitori de la Primarie si de la santierul domnului Barbat. A fost curatat si imprejmuit lacul si s-a facut acel decantor cu gratar la intrarea in parc. Un domn de la primarie ere toata ziua intre muncitori. Atunci s-a putut. Au existat entuziasti si sufletisti. Priveam de la fereastra apartamentului si vedeam frumusetea de parc…. Zilnic era udata iarba.
    Azi este dezastru..aazi nu se mai poate face nimic in Sebes. Vedeti si Parcul Arini…Mai mare rusinea…

  2. sorin

    duminică, 11.08.2013 at 08:22

    Rusine !!!! Sa nu avem un strand in oras. Zlatna , Aiud si ocna mures fara industrie adica orase sarace economic au o oaza de relaxare pe timp de vara !!RUSINE primariei si consilierilor ei {nu toti}. Uitati-va la sc. nr. 3 unde d-l primar a fost director. RUSINE ! RUSINE !!!

  3. NELUTU

    duminică, 11.08.2013 at 09:05

    un loc care arata ca lipsesc …….gospodarii…..plecati in ……..germania…adica SASII …..am ramas noi prapaditii sa ocupam scaunele pe care nu putem nici sa le stergem de praf……..

  4. marian

    miercuri, 14.08.2013 at 18:41

    am 35 ani si am venit in sebes la scoala in clasa 3 din 87 + colegiul lucian blaga.deci am cativa ani in care am traversat parcul de atunci.nu pot sa cred ca aveti tupeul sa ziceti asta si sa puneti o poza doar din partea care arata bine. LOJICCC ca s-a distrus si nu stiu ce incremenire vedeti voi:merge fantana aia?te impiedicai inainte de betonul crapat, este plin de tigani pe banci deci exclus sa stai pe ele. Locul romanilor fiind in fata primariei acum.Lacul cu debarcaderul este un jeg si bag mana n foc ca poza facuta este de la inaugurarea lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax