Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Marius Necreală, reţinut în Italia în decembrie, a fost transportat în arest preventiv la IPJ Alba

Publicat

Albaiulianul Marius Necreală, acuzat de lovire şi ultraj, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, după ce a fost prins în Italia, în decembrie 2012. Acesta era dat în urmărire internaţională, fiind judecat într-o cauză disjunsă dintr-un dosar de constituire a unui grup infracţional în care au fost incluşi şi fraţii Sibişean.

La data de 06.02.2013, poliţişti ai Compartimentului Urmăriţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au escortat pe inculpatul Necreală Florin Marius, de 36 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis în baza unui mandat de arestare preventivă al Tribunalului Alba, pe o perioadă de 30 zile. Acesta a fost emis pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Bărbatul era urmărit naţional şi internaţional din luna octombrie 2011, iar în luna decembrie 2012 a fost reţinut în Italia, în urma colaborării dintre autorităţile române şi cele italiene.

Inculpatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Alba. Joi, 07.02.2013 inculpatul a fost prezentat Tribunalului Alba.

Citiţi mai multe despre dosar, aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pt cei ce ma cunosc

    sâmbătă, 09.02.2013 at 01:34

    R.I.P.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax