Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nu se mai regăseşte în doctrina USL: Mircea Liviu Macavei, primarul liberal al comunei Mogoş pleacă în PDL

Publicat

Primarul liberal al comunei Mogoş, Mircea Liviu Macavei şi-a anunţat candidatura la alegerile din 2012 pentru acelaşi post de primar, dar de această dată din partea Partidului Democrat Liberal. Motivul invocat pentru plecarea sa din rândul PNL Alba este că acesta nu se mai regăseşte în acţiunile şi doctrina noii formaţiuni create prin unificarea UNL cu PSD.

„Mircea Liviu Macavei a înțeles însă că nu își poate folosi experienţa și forța de muncă pentru a realiza ceva folositor în comuna sa atâta timp cât face parte dintr-o formațiune politică creată contra naturii, doar de dragul de a-l da jos pe Băsescu.
El se regăsește în acțiunile PDL, care a dovedit că este singurul partid din județul Alba interesat să facă ceva pentru cetățeni și pentru nevoile lor. El vrea să lucreze alături de echipa unită a PDL și să rezolve prolemele pentru care cetățenii l-au ales în fruntea comunei Mogoş”, a declarat Sorin Bumb, secretar general adjunct al PDL Alba.

Mircea Liviu Macaveiu este cel de-al cincilea primar USL care se alătură, în ultima perioadă, echipei PDL, după colegii săi de la Sohodol, Poşaga, Mihalţ şi Doştat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax