Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

OCNA MUREŞ: Apariția unor fisuri în zidurile unor case provoacă neliniște în oraș

Publicat

Administrația orașului susține că acestea nu se află în zona cu pericol de surpare.

Câteva case din Ocna Mureş prezintă fisuri la nivelul zidurilor. Locuitorii sunt neliniştiţi, din cauza posibilităţii apariţiei unor noi alunecări de teren. Imobilele respective sunt situate pe strada Crişan, la câţiva kilometri depărtare de craterul format în pământ, în decembrie 2010, când Magazinul „Plus” şi o locuinţă s-au prăbuşit, în urma surpărilor de teren.

Primarul oraşului Ocna Mureş, Iosif Augustin Drăguţ, a precizat că, de fapt, este vorba despre câteva case situate la 2 kilometri distanţă de crater, care nu se află într-o zonă cu pericol. Potrivit acestuia, crăpăturile în zidurile caselor sunt vechi şi produse de timp.

O echipă de geologi fac măsurători la sol, de mai multe zile, în Ocna Mureş. În funcţie de concluziile acestora, autorităţile urmează să stabilească acţiunile necesare în cazul unor eventuale noi surpări de teren.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.M.

    luni, 17.01.2011 at 19:47

    CRAPATURILE caselor se datoreaza infiltratiilor si din cauza trepidatiilor produse de traficul deviat pe strada respectiva.este singura strada unde nu este limitare de viteza si gabarit.oricum nu se respecta gabaritul si limitarea e viteza nici pe alte strazi.nu sunt crapaturi vechi.asta spune doar primarul.domnilor veniti si vedeti.primarul vorbeste din auzite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax