Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Oferta locurilor de muncă prin intermediul AJOFM la Alba Iulia, Cugir, Sebeş şi Cîmpeni

Publicat

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a comunicat locurile de muncă din judeţul Alba, vacante în această perioadă. De la art director, asistent manager ori consilier judiric până la muncitori necalificaţi în diferite domenii, cei interesaţi pot aplica pentru posturi la Alba Iulia, Cugir, Cîmpeni şi Sebeş. Vă prezentăm oferta:

În Alba Iulia sunt 35 de posturi disponibile, dintre care 30 de muncitori necalificaţi cablaje auto, 2 posturi de sudor şi câte unul de electrician întreţinere şi reparaţii, art director şi asistent manager. Mai multe informaţii se pot obţine la A.L.O.F.M. Alba Iulia, telefon 0258.831.137.

În Cîmpeni se angajează 20 de confecţioneri îmbrăcăminte şi 5 muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (ALOFM Cîmpeni, 0725.225.884)

La Cugir, sunt disponibile 5 posturi de muncitor necalificat în agricultură, 2 de muncitor manipulare şi pregătire foraje, 4 posturi de termist tratamentist, unul de văcar, dar şi un post de manager proiect. Informaţii la Punct de lucru Cugir – 0725.225.881.

În Sebeş, sunt vacante câte un post de consilier juridic şi de electrician întreţinere, 2 locuri de lăcătuş mecanic şi 5 de muncitor gaterist. Punct de lucru Sebeş – 0725.225.885.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax