Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Oprit de Poliţie, de două ori în aceeaşi noapte, după ce a condus sub influenţa alcoolului. Dosar penal pentru un tânăr din Alba Iulia

Publicat

politia noaptea Un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia a fost prins de două ori, în aceeaşi noapte, după ce a condus cu alcool „la bord”. Prima dată i-au luat permisul pentru că avea alcoolemie de peste 1 la mie.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.48, pe b-dul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-a fost reţinut permisul de conducere şi suspendat dreptul de a conduce.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 2.50, tânărul a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce conducea acelaşi autoturism, pe B-dul Încoronării din municipiu.

De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax