Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Performanță pentru o elevă a Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. A reușit calificarea, pentru a doua oară, la etapa națională a olimpiadei „Lectura ca abilitate de viață”

Publicat

IMG_0053 Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia dă dovadă și în acest an școlar de exemple de bune practici educaționale prin rezultatele obținute de elevi la olimpiadele școlare desfășurate până în prezent. De curând, eleva caporal Bianca Balea a obținut performanța de a se califica la etapa națională a olimpiadei interdisciplinare ,,Lectura ca abilitate de viață”. 

Olimpiada interdisciplinară ,,Lectura ca abilitate de viață” este menită să dezvolte elevilor capacitățile creatoare, să le valorifice pasiunea pentru lectură, abilitățile comprehensive, de analiză și interpretare a textelor literare, nonliterare, modale, precum și raționamentul logic sau descifrarea codurilor lingvistice.

Elevii au demonstrat pasiune în tot ceea ce au întreprins și, învățând din profesionalismul cadrelor didactice care i-au îndrumat, au obținut rezultate deosebit de frumoase şi performanţa calificării la etapa naţională.

Acest rezultat a fost adus, de curând, de către eleva caporal Bianca Balea, îndrumată fiind de profesoara Simona Mureşan. Bianca este la a doua astfel de performanţă, la aceeaşi disciplină, după cea din anul 2015.

„Prin voinţă, hotărâre şi determinare se ajunge la performanţă”, a transmis Daniela Filimon, purtătorul de cuvânt al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

Vezi şi Olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă” 2017. PATRU eleve din Alba, calificate la etapa naţională. Punctajele obţinute după selecţia pe judeţ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax