Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Peste 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.270 de lei au fost aplicate la Aiud şi Sebeş

Publicat

Poliţia din Aiud şi Sebeş au organizat o serie de acţiuni în vederea menţinerii siguranţei publice şi prevenirea accidentelor rutiere, în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare 8.270 lei. Cu această ocazie, poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe C.I., de 17 ani, B.V., de 38 de ani şi S.F., de 36 de ani, care, în cursul lunii mai 2012, au sustras de la o staţie de pompare un motor electric, în valoare de 2.500 lei.

În data de 14 iunie, între orele 7.00-13.00, Poliţia Municipiului Aiud a organizat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi prevenirea faptelor antisociale.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate trei infracţiuni, au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.570 de lei şi au fost suspendate 3 permise de conducere.

Poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe C.I., de 17 ani, B.V., de 38 de ani şi S.F., de 36 de ani, care, în cursul lunii mai 2012, au sustras de la o staţie de pompare un motor electric, în valoare de 2.500 lei.

Cu acelaşi prilej, a fost identificat B.T.V., de 42 de ani, din comuna Lopadea Nouă, care, în perioada martie – aprilie 2012, împreună cu un alt bărbat, au sustras un cazan de ţuică din gospodăria unui cetăţean din comuna Lopadea Nouă.

Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

În data de 14 iunie, între orele 08.00 – 13.00 si 15.00 – 20.00, efective din cadrul Biroului Rutier Sebeş au acţionat în vederea combaterii accidentelor rutiere cu urmări grave, având drept cauze nerespectarea regulilor privind depăşirea.

Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.700 de lei, din care 3 pentru depăşire neregulamentară.

Celor 3 conducători auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare le-au fost suspendate permisele de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax