Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Polițiștii din Alba Iulia au dat amenzi în valoare de peste 30.000 de lei, în două zile. Acţiune pentru siguranţa rutieră

Publicat

politie

masina politie La sfârşitul săptămânii trecute, 38 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au acţionat pe raza municipiului, în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare. Au fost constatate 128 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de peste 31.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

În zilele 19 şi 20 mai, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

La acţiune au participat 38 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică şi poliţie rutieră care au constatat 128 de abateri contravenţionale, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 31.950 lei, o infracţiune la regimul rutier şi au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 105 au fost aplicate pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 3 pentru consum de alcool, 19 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, iar restul la alte acte normative.

A fost constatată o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului, au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax