Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Porți deschise către Europa: Alba Iulia și Cetatea Alba Carolina, elogiate de celebrul site Europe Up Close

Publicat

mihaistatue Cetatea din Alba Iulia își consolidează, de la o zi la alta, statutul de destinație europeană de excelență, dobândit încă din anul 2012. Prestigiosul site europeupclose.com i-a dedicat municipiului Alba Iulia un articol amplu în care sunt elogiate istoria, frumusețea Cetății și a obiectivelor istorice din oraș.

Sub titlul „Alba Iulia, România: Șase secole de istorie într-o singură Cetate!”, autorul articolului face o recenzie, la superlativ, a ceea ce a devenit Alba Iulia, în ultimii ani, ca urmare a investițiilor masive în Cetate, și nu numai. Printre altele, este amintit și faptul că, în 2013, municipalitatea albaiuliană a primt Mențiunea Specială a Juriului din partea Asociației de Conservare a Turismului, Europa Nostra.

„Demersul celor de la europeupclose.com nu face decât să reamintească, dacă mai este cazul, statutul de excepție pe care Alba Iulia a reușit să-l câștige pe plan national și internaţional. Având ca punct central Cetatea, locul în care se împletește farmecul mai multor epoci”, transmit reprezentanţii primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax