Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia pune la dispoziția ANL două terenuri din municipiu în vederea construirii unor noi blocuri de locuințe

Publicat

Primăria Alba Iulia pune la dispoziția Autorității Naționale pentru Locuințe terenuri de pe raza municipiului în vederea amenajării de blocuri ANL. Este vorba despre două amplasamente de pe străzile Lalelelor și Târgului pentru care există elaborate documentații PUD ȘI PUZ.

Agenția Națională pentru Locuințe, în calitate de autoritate responsabilă de implementarea programului de construire a locuințelor cu credit ipotecar (n.a. cf. legii 152/1998 modificată prin OUG 14/2010 si 33/2010), a solicitat municipalității să precizeze dacă deține amplasamente (terenuri) care se pretează pentru construcția de locuințe în regimul menționat anterior.

Primăria Alba Iulia a comunicat că deține două terenuri în care pot să fie integrate și acest tip de construcții, respectiv:

– teren amplasat în zona străzii Lalelelor, în suprafață totală pentru construit de 64009 mp; în acest caz este elaborată și aprobată documentația faza PUZ

– teren situat în zona străzii Târgului, în suprafață totală de 35709 mp, pretabil pentru locuințe 32709 mp; pentru acest amplasament este elaborată și aprobată documentația faza PUD.

„În functie de tipul de construcţie solicitat de către ANL, se pot reconsidera propunerile din documentația de urbanism. Vom continua să vă tinem la curent în legătură cu acest demers”, au comunicat reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. iosca

    luni, 11.03.2013 at 13:45

    despre repartizarea locuintelor sociale ce ne puteti spune???multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax