|

Prințul Charles NU a transmis ca acceptă titlul de ”Prinț al Transilvaniei” oferit de Hava! Viceprimarul Pleșa invocă o neînțelegere

CharlesPrințul Charles nu și-a transmis autorităților locale din Alba Iulia acceptul cu privire la propunerea acestora de a-i conferi titlul onorific de ”Prinț al Transilvaniei”, așa cum ar fi anunțat viceprimarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Știrea a făcut ieri ocolul agențiilor de presă, al siteurilor de știri și al televiziunilor, avându-l ca sursă pe Gabriel Pleșa. Viceprimarul din Alba Iulia spune însă că a fost o ”neînțelegere” și că de fapt a confirmat doar trimiterea invitației către acesta.

Acesta afirmă că jurnaliștii nu au înțeles exact ceea ce a dorit el să spună, deși declarațiile sale inițiale au fost înregistrate. ”Eu nu știam nimic, după ce am fost întrebat de presă, m-am informat și am confirmat că s-a trimis o invitație. Nu mai știu exact cum m-am exprimat dar așa a ieșit și seara când am văzut era deja foarte târziu, știrea era deja peste tot” a spus Pleșa.

Declarația ulterioară a acestuia este destul de ciudată în contextul în care a oferit și detalii, dar și o posibilă dată pentru ”eveniment”: zilele orașului. ”Nu ştiu când se va întâmpla, dar probabil în acest an, posibil la Zilele Oraşului Alba Iulia”, a spus inițial pentru MEDIAFAX, Gabriel Pleşa.

 

gabi plesa, viceprimarSituația puțin probabilă în care Prințul Charles ar accepta titlul onorific de ”Prinț al Transilvaniei” ar deveni foarte complicată pentru administrația locală din Alba Iulia, care de fapt nu are nici o pârghie legală prin care să își onoreze invitația.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=559751avatar Publicat de pe 13 aprilie 2017 şi actualizat pe 13 aprilie 2017.
Publicat în EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Prințul Charles NU a transmis ca acceptă titlul de ”Prinț al Transilvaniei” oferit de Hava! Viceprimarul Pleșa invocă o neînțelegere”

 1. Tara lui Papura Voda
  avatar

  Eh, lasa ca ati reusit sa promovati orasul cu ocazia asta mai mult decat v-ati fi dorit.
  Numai ca ati reusit aceasta „performanta” cazand in adancurile penibilului.
  Nu stiu cum mai rezista populatia sa fie condusa de asemenea incompetenti care se ocupa numai cu ce nu trebuie in vremuri in care esti omorat in spitale.
  Mi-e sila de voi ma, derbedeilor!!!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
 • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
 • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
 • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
 • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI