Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Program de ecarisaj: „Salprest” duce câinii comunitari la adăpost

Publicat

Câinii comunitari din Alba Iulia care creează probleme cetăţenilor vor intra în vizorul angajaţilor „Salprest”. Albaiulienii sunt încurajaţi să apeleze cu încredere la numărul de telefon 0258.819.096, pentru a semnala orice eventuale inconvenienţe create de patrupedele de pe străzi, iar o echipă de lucrători de ecarisaj se va deplasa la faţa locului. Animalele vor fi transportate la adăpostul special amenajat, aflat în administrarea „Salprest”.

Programul de ecarisaj a fost iniţiat de Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu firma de salubrizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Claudiu

    joi, 01.11.2012 at 14:40

    Intr-o dimineata pe la 10-11 aud un chiorlait de caine ca si cum ar fi fost lovit cu putere de o masina .. cand ma uit vad un tigan de la salprest cu o pusca in mana .. trasese intr-un catel cu tranchilizante banuiesc cainele la scurt timp nu a mai miscat.. .. apoi i ia de un picior si i arunca in masina de salprest .. scena sa intamplat in fata a mai multor copii si oameni care au ramas socati de „vanatorii de la salprest” asta se intampla in orasul Alba Iulia … scene ca din jungla ..

  2. Claudiu

    joi, 01.11.2012 at 14:44

    a .. si adapostul SALPREST este o hala care arata ca parasita in gangul dupa Dedeman unde sunt cam 5-6 custi .. in fiecare cusca cred ca sunt cate 10 caini , caini nu primesc mai nimic de mancare si ajung sa se manance intre ei..

  3. Darius

    joi, 14.02.2013 at 09:06

    Bietele animale…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax