Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Revelionul Pensionarilor 2016 la Blaj. Înscrierile se fac până în 15 decembrie la Secretariatul Primarului

Publicat

revelion 2 Primăria Municipiului Blaj organizează și în acest an Revelionul Pensionarilor. Data limită pentru înscrierea este 15 decembrie 2016. Organizatorii doresc, în acest mod, să afle din timp numărul participanţilor, astfel încât Revelionul Pensionarilor să se desfăşoare în condiţii impecabile, în ton cu frumuseţea momentului festiv.

Până acum s-au înscris peste 200 de persoane, în funcţie de numărul total al participanţilor autorităţile urmând să decidă sala în care se va desfăşura Revelionul Pensionarilor.

Taxa de participare este de 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să sărbatorească trecerea în anul 2017 la Revelionul organizat de municipalitate în cinstea lor se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 15 decembrie 2016. Informaţii şi la telefoanele: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357.

Înscrierile la Revelionul Pensionarilor au început în luna ocotmbrie, timp de două luni persoanele de vârsta a treia din Blaj având posibilitatea să opteze pentru acest mod de a trece în anul 2017. Şi în acest an favorit să găzduiască Revelionul Pensionarilor este Căminul Cultural din Tiur, însă dacă numărul participanţilor este mai mare decât capacitatea acestuia de a găzdui în condiţii maxime de confort evenimentul, se va opta, la fel ca la Ziua Vârstei a Treia, la o altă locaţie din oraş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax