Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sănătate.Alba24.ro: Una dintre cele mai moderne secţii de oncologie s-a deschis la Alba Iulia. Investiţia depășește 3.500.000 de lei

Publicat

Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Alba, precum şi ambulatoriul de specialitate al acestei secţii va funcţiona începând de marţi, 25 septembrie, în apropierea unităţii de sănătate, într-un spaţiu reabilitat complet. Lucrările de modernizare a Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba au început în 2010, cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii. După descentralizarea instituţiilor locale, proiectul de reabilitare fost preluat de Consiliul Judeţean Alba, care a avut şi cea mai mare contribuţie în acest proiect, peste 2.200.000 de lei.

Secţia respectă toate standardele internaţionale şi are dotări de cea mai bună calitate. Sunt mai multe saloane, cu maxim patru paturi fiecare şi rezerve cu unu sau două paturi. Saloanele, de la parter şi etajul I sunt complet mobilate  şi au fiecare acces la baie.

Vezi mai multe detalii   despre noua secţie de oncologie,  galerie foto şi declaraţiile oficialităţilor locale, pe Sănătate.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax