Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebes24.ro, un nou ziar online lansat de portalul de știri Alba24.ro. De azi înainte aici găsiți toate știrile din Sebeș

Publicat

Portalul de știri și informații utile Alba24 a lansat un nou ziar online: Sebes24.ro, destinat locuitorilor din municipiul Sebeș și din localitățile apropiate. Sebeș24 este un ziar distinct, cu redacție proprie, scris de o echipă de reporteri din Sebeș și este primul ziar online din localitate.

Alba24 este primul ziar online  din județul Alba care a inventat o nouă modalitate de informare pentru cititorii din județul Alba: informația publicată în timp real sau aproape în timp real și publicarea informațiilor pe parcusul unei întregi zile. Zilnic, peste 5.000 de oameni citesc știrile publicate de reporterii Alba24. Apariția ziarului a dinamizat piața media locală, celelalte ziare fiind nevoite să se adapteze unui nou stil de presă: cel făcut în interesul cititorului. Astfel, putem spune că apariția și existența ziarului Alba24  este în folosul locuitorilor județului Alba, care acum au acces la mult mai multă informație utilă, din mai multe surse locale, decât în urmă cu aproximativ doi ani. În tot acest timp, Alba24 a lansat noi produse media online destinate cititorilor din județ: Sport.Alba24 – un supliment de sport, LifeStyle.Alba24 – un ziar colorat cu mondenități, Sănătate.Alba24 – un ghid local pentru sănătate și frumusețe și Junior.Alba24 – un site pentru copii și părinți.

Publisherul și editorul rețelei Alba24 este Independent Media din Alba Iulia, cea mai mare agenție de media din județul Alba. Independent Media este partener Adevărul Holding și Realitatea.net, cu două proiecte online de anvengură națională. Cel mai important dintre acestea este MicaPublicitate.Net, o platformă accesată în medie de peste 400.000 vizitatori unici lunar, fiind una dintre cele mai mari platforme de profil din România. Cel de-al doilea proiect online este Anunțuri.Realitatea.Net realizat în parteneriat cu realitatea.net. Independent Media mai are în portofoliu o rețea de ecrane video gigant în mai multe orașe din Transilvania și Banat:  Alba Iulia, Deva, Cluj-Napoca și Târgu Mureș, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Satu Mare, Timișoara, Mediaș și o rețea de panouri tip backlit în municipiului Alba Iulia. În perioada 2008-2010, a asigurat managementul și coordonarea editorială la Realitatea TV Alba Iulia, perioadă în care postul local de televiziune a avut o cotă de audiență de 63% pe segmentul televiziunilor locale din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax