Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Starea drumurilor judeţene: se circulă în condiţii de iarnă

Publicat

În judeţul Alba se circula în condiţii de iarnă pe drumurile judetene, luni dimineaţa, nefiind semnalate probleme deosebite.

Potrivit informaţiilor primite de la Consiliul Judeţean Alba, echipe ale Societăţii de Drumuri şi Poduri au intervenit constant, în ultimele 3 zile, pe drumurile judeţene, acţionând cu peste 100 metri cubi de material antiderapant, pentru combaterea poleiului.

Echipaje specializate se află în misiune de patrulare pe drumurile judeţene şi sunt pregătite să intervină cu material antiderapant si utilaje cu lamă, dacă se va impune acest lucru.
Reamintim conducătorilor auto că deplasarea se efectuează în condiţii de iarnă şi este foarte important să-şi echipeze corespunzător mijloacele auto (cauciucuri de iarnă), să adapteze viteza condiţiilor de drum şi să manifeste atenţie sporită în deplasare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax